2777
2789
سلام کاربر گرامی ان شاالله خداوند به زودی دامنتون رو سبز میکنه یکم باید برا درمان تلاش کنید .. یه سر ...

چرا نمیتونید؟این نمیتونم جواب بدم ینی خیانت میکنه؟یا حسی نمیکنید

طلام گم شده یا دزدیدن پیدا میشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عذر میخوام میشه بگید الان که به اصرار همسرم بچه دوم رو باردارم اخلاقش بهتر میشه یانه؟ اخلاقش خو ...

سلام کاربر گرامی آن شالله با قدم نو رسیدتون مشکلاتتون کمتر میشه حس میکنم آقاتون پرخاشگر و عصبی هست یه مدتی رو میل اون کار انجام بدید ببخشید بعضی ها رو میتونم حس کنم ولی بعضی ها رو نمیتونم حسشون کنم.. آقاتون حس میکنم تحریکش میکنن

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
حسش چیه بهم؟

سلام کاربر گرامی شما رو میتونم حس کنم اون طرفتون حسش کردن خیلی سخته ، نمیشه نزدیکش شد ولی احساسم میگه یه حس معمولی هست زیاد روش حساب نکنید

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
آقایونم پس قاطی حس ششمیا شدن؟ میدونستی نی نی یار اینو ممنوع اعلام کرده و گفته هرجا دیدیم گزارش بدیم ...

سلام کاربر گرامی.. نه اطلاع نداشتم ممنون بابت اطلاع رسانی تون

سلام کاربر گرامی آن شالله با قدم نو رسیدتون مشکلاتتون کمتر میشه حس میکنم آقاتون پرخاشگر و عصبی هست ی ...

حسش اونی ک تو ذهنمه بهم چیه چرا چیزی بهم نمیگه ؟ 

کلا کسی در حال حاضر دوسم داره ازدواج در پیش دارم ؟ 

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
آقایونم پس قاطی حس ششمیا شدن؟ میدونستی نی نی یار اینو ممنوع اعلام کرده و گفته هرجا دیدیم گزارش بدیم ...

حسش بهم چیه دوباره همو میبینیم ؟

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (: