2777
2789
من جسارت نکردم خوشحالم که برای بچه اولت کم نذاشتی ولی چون بارداری اصلا درست نیست به اینا فکر کنی ...

عزیزم چرا جواب منو نمیدین ؟
آزمونی که دادم و منتظرم که جوابش بیاد
بنظرتون قبول میشم یا نه ؟ 

اگه نه ؛ بالاخره کِی قبول میشم؟

من جسارت نکردم خوشحالم که برای بچه اولت کم نذاشتی ولی چون بارداری اصلا درست نیست به اینا فکر کنی ...

گل میشه بگی چی قبول میشم کنکور بین پیرا پزشکی دندون ..؟؟

من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوام کاربر گرامی امسال فکر نکنم حس میکنم تلاش نکردین اگر سال دیگه تمرکز کنید قبول میشید

چی قبول میشم بین پیرا و پزشکی و دندون ..؟؟

من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!
با علیرضا ازدواج میکنم؟بهش میرسم؟

سلام کاربر گرامی راه سختی پیش روتون هست سنگ جلو پاتون میندازن برای رسیدن به هم .. شما رو حس میکنم علیرضا رو نمیتونم حسش کنم نمیدونم چرا احساس میکنم یه پرده ای بین شما هست خیلی زمان نمی گذره خودتون متوجه میشید

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
احیانا اسم دوم  شما عباس آقا نیست؟

سلام کاربر گرامی .. نه نیست

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
خفشو بدرد نخور اصلا من ازت سوال نپرسیدم ریپلای نزن

پس بد دهنی کلا؟

متاسفم اینبار باید ریپلای کنم

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_2  

لطفا به این کاربر رسیدگی کنید از اول پیامارم بخونید این دومین پیام توهین امیزش بود.

لطفا اگر اومدید این تاپیکم ببندید استارترش فکر کنم در جریان نیست انقدر کش پیدا کرده

ممنونم🌹

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

عزیزم منم میگی قبول میشم یا نه؟ و اینکه امکان داره مامان محمد دوباره موضوع خواستگاری رو مطرح کنه؟