2777
2789
عنوان

میترسم 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 35 پست
قبلا خیلی می‌دیدم آخرین بار دو سه هفته پیش دیدم بعد که فهمیدم میترسم دیگه ندیدم 

منم اینجوریم،بخاطر روحیه لطیفی ک داریم،اینا بیش از حد تاثیر میذارن،ولی در کل ببین چیزی نیس ک بترسی همشوون فیلمن،خدا بالا سرته و دنیا هرکی هرکی نیست ک موجودی بیاد بهت صدمه بزنه،ذکر( حسبنا الله و نعم الوکیل) رو موقع ترس با خودت تکرار کن، موقع خواب چهار قل بخون،آیت الکرسی بخون و ب معنی آیه ها هم دقت کن،اگ خوابت نیومد سعی کن قران حفظ کنی،اینجوری تمرکزتم رو ایه ها میشه و ترس ازت میوفته،تا اینکه خوابت ببره،موقع خوابم قران بذار کنارت تخت بخواب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا لامصبا یه جوری فیلم و بازی میکنن ک همش ذهن ادمو درگیر میکنه

یه فیلم جن گیری بود همش حس میکردم جن میخواد تسخیرم کنه یا جن توخونمونه حالم خیلی بد بود آن روزا شاید مسخره ب نظر بیاد ولی خیلی تاثیر داره 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
یه فیلم جن گیری بود همش حس میکردم جن میخواد تسخیرم کنه یا جن توخونمونه حالم خیلی بد بود آن روزا شاید ...

نه مسخره نیست،دقیقا منم همون فیلمارو میدیدم😐 ولی الان ک مشاهده میکنید زنده امو دارم تایپ میکنم🤭

نمیدونم چرا همیشه همچین تایپیک هایی رو دنبال میکنم

با اینکه در موردشون نظر خاصی ندارم

حتی دوران دانشگاه با دخترا وقتی کلاس آخر به تاریکی میخورد راجبش میحرفیدیم

یعنی از ترسیدن و زهرترک شدن لذت میبریم؟

سادیسمی هستم؟

کسی مثل من هست؟

بگما خودم اینایی که میگید تجربه کردم به وضوح و ترسیدم و اصلا دوست ندارم به اون لحظات برگردم

ولی همچنان برام سوال که چرا اینجوریم که ....؟