2777
2789
عنوان

جاری پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 31 پست
مستقیم بگو در حدم نیستی باهات بحث کنم

یه بار حاریم سروع کرد دادو بیداد سرم جلو خانواده همسرم،منم گفتم در حدم نبستی باهات دهن به دهن شم ،رفتم اتاق کلی دادو بیداد کرد اخر سر ساکت شد پدر شوهرم گفت دستت درد نکنه که باهاس دهن به دهن نشدی،خالا من اصلا دعوا بلد نیستم خاک  

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که همسرم مگه دل میکنه ازشون 

پوری فقط ب نرفتن و ندیدن نیست ک دوری یعنی تو جمعی مقایسه شدی ی پوزخند بزن.یعنی مهم نباشه برات یعنی وارد بازیشون نشی... یعنی فقط:نظاره گر باشی یعنی شان خودتو در حد خاله زنک بازی نیاری پایین.دوری کن.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

شعور ندارن یه دفعه نیست که چند باره

چندبار تکرار کنی حرصشون میگیره طوری که حتی نمیتونن پنهانش کنن مطمئن باش

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
نمیشه آدم حرص میخوره گاهی

نگلم تو همیشه شیک باش بخودتت خیلییییی برس تو جمع شادو شنگول باش با شوهرت جلو چششون صمیمی .مرموزم باش مثلا تلفنت زنگ میخوره یا با شونرت حرفی میزنی نزار کسی بفهمه اصلا اصلنم از هیچ خرفسون ناراحتو عصبی نشو برش کم محلی تیز تر از شمشیره به همین سادگی

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
بگو هر چه هست شما هستید، ما چیزی نیستیم.  ببخشید، خودت هم نگاه درستی در مورد سطح آدم ها نداری.

همه با هم برابریم اما حرص آدم در میاد کسی که تنها هنرش چاپلوسیه فکر کنه ازت برتره

💍♥🫧