بعضی موقع ها جاریم خودشو با من مقایسه میکنه که مثلا خودش بهتره حالا من تحصیلات سواد خانواده بهتری دارم ولی فکر کنم چشم دیدن من نداره حسوده چطوری مقایسه کردنی تیکه بندازم که بفهمه در حد من نیست خانواده همسرم خواهر شوهرم اینا عاشقشن چون چاپلوسه بعد یه خواهر شوهر بدجنسم دارم که همش میخواد سطح من بین بقیه بیاره پایین مستقیم نمیتونم جواب بدم چیکار کنم باهاشون
یه بار حاریم سروع کرد دادو بیداد سرم جلو خانواده همسرم،منم گفتم در حدم نبستی باهات دهن به دهن شم ،رفتم اتاق کلی دادو بیداد کرد اخر سر ساکت شد پدر شوهرم گفت دستت درد نکنه که باهاس دهن به دهن نشدی،خالا من اصلا دعوا بلد نیستم خاک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پوری فقط ب نرفتن و ندیدن نیست ک دوری یعنی تو جمعی مقایسه شدی ی پوزخند بزن.یعنی مهم نباشه برات یعنی وارد بازیشون نشی... یعنی فقط:نظاره گر باشی یعنی شان خودتو در حد خاله زنک بازی نیاری پایین.دوری کن.
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
نگلم تو همیشه شیک باش بخودتت خیلییییی برس تو جمع شادو شنگول باش با شوهرت جلو چششون صمیمی .مرموزم باش مثلا تلفنت زنگ میخوره یا با شونرت حرفی میزنی نزار کسی بفهمه اصلا اصلنم از هیچ خرفسون ناراحتو عصبی نشو برش کم محلی تیز تر از شمشیره به همین سادگی