2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زخم نشده ها

اصلا ربطی به زخم نداره ی خراش کوچیک رو پوست  هم خطرناکه حتی اگه خون هم نیاد 

حالا تو ک میری فردا واکسن میزنی ولی ت شهر ما ی اقایی شغال اومد خونش سگشو گاز گرفت

سگ  هاری گرفت  مرده رو گاز گرفت هرچی گفتن برو واکسن بزن محل نداد 

هاری گرفت حتی دست زن خودشم گاز گرفت… 

با زنجیر بستنش

بعد چن روزم مرد 

اصلا ربطی به زخم نداره ی خراش کوچیک رو پوست  هم خطرناکه حتی اگه خون هم نیاد  حالا تو ک می ...

هاری جزو بدترین مرگ هاست

کاش یه فکری به حال این سگ و گربه های ولگرد میکردن

تعدادشون متاسفانه خیلی زیاد شده

هاری داری اپیدمی میشه

دوباره میسازمت💪

نه والا ادعایی ندارم فقط دوست میگه گفتم دشمن میگه میخواستم بگم😏

خانم شما با خودت درگیری حس میکنم ضعف اعصاب داری بی مورد با بقیه درگیر میشی خانم دوست 

اگه ارامشت تو ریپلای و بهم ریختم اعصاب بقیه(از دید خودت)هست من حرفی ندارم مجازیه کسی کسیو نمیشناسه راحت باش😕

ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

عکس انگشتم گذاشتم

اهان. دیدم الان. بهت گفتم مسیله مهمی نیست. باز خوددانی. من نظرمو به عنوان کسی که کارش با حیواناته گفتم. ولی اگر شک داری برو مرکز بهداشت.خیالت راحت شه

عزیزم. من دامپزشکم. لازم نیست بری. باز خود دانی. هاری محالهـ کزاز شاید بهت بزنند. باور کن الکی نمیگم ...

منم میگم لازم نیست بره الکی میترسوننش بنده خدارو شاید کزاز براش بزنن ولی الکی گارد میگیرن که نادونین و جاهل فقط یه حرفیو شنیدن 

ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله