اونروز یع خانمی میگفت اگه گربه چنگ بندازع ،باید گربه رو پیدا کنی ،همراه خودت ببری دکتر ،از جفتتون از ...
نه بابا نباید ببری،من یه همستر داشتم کارم گرفت شب،صبح دیدم مرده رفتم مرکز بهداشت کلی آمپول بهم زد بعدم دعوام کرد که چرا حیوانی که هیچ منفعتی برات ندارن رو نگه میداری،کلی ترسیدم فقط فک میکردم هاری گرفتم چون همستر مرد،گفت سگ خونگی بچه رو گاز گرفته خانوادش گفتن سگ خودمونه واکسن زدیم مریض نیست بچه سه ساله هاری گرفته فوت شده
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خود کادر مرکز بهداشت میگفت این واکسنا که برا هاری هست خیلی گرونه ،چون وارد میشه،ولی با کوچکترین گاز یا چنگی باید تزریق بشه،چون اگه حیون هار باشه مرگ اون طرفی که حیون گازش گرفته حتمیه
[QUOTE=341266115] وای یا خدا ،همستر چرا مُرد؟ [/UOTE]
نمیدونم ،همش فک میکنم مریض بود چون چرت میزد صبح که دیدم مرده سکته کردم زود لباس پوشیدم رفتم مرکز بهداشت،مامور بهداشت کلی حرف زد که این جونورا رو تو خونه نگه ندارید،بعد برا خودم عروس هلندی خریدم
یه گربه میاد پشت در خونه ما ،دخترم هر روز نازش میکنه بعدم دستاشو میشوره ،ممکنه خطر ...
اولن دوست عزیز بچه گربه اسباب بازی بچه شما نیس که هی نازش کنه دومن افراد حیوان آزار زیادن این کاری دخترتون میکنه گربه رو دستی میکنه و معلوم نیس چه بلایی سرش بیاد