2777
2789
اونروز یع خانمی میگفت اگه گربه چنگ بندازع ،باید گربه رو پیدا کنی ،همراه خودت ببری دکتر ،از جفتتون از ...

نه بابا نباید ببری،من یه همستر داشتم کارم گرفت شب،صبح دیدم مرده رفتم مرکز بهداشت کلی آمپول بهم زد بعدم دعوام کرد که چرا حیوانی که هیچ منفعتی برات ندارن رو نگه میداری،کلی ترسیدم فقط فک میکردم هاری گرفتم چون همستر مرد،گفت سگ خونگی بچه رو گاز گرفته خانوادش گفتن سگ خودمونه واکسن زدیم مریض نیست بچه سه ساله هاری گرفته فوت شده

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه گربه ن تازه بدنیا اومدن😓 فردا میرم

خود کادر مرکز بهداشت می‌گفت این واکسنا که برا هاری هست خیلی گرونه ،چون وارد میشه،ولی با کوچکترین گاز یا چنگی باید تزریق بشه،چون اگه حیون هار باشه مرگ اون طرفی که حیون گازش گرفته حتمیه

بله برخلاف باور عموم هاری مختص سگ ها نیست گربه و پستانداران هم میتونن ناقلش باشن اینو از دامپزشک پ ...

من دامپزشکم. هاری از بزاق منتقل میشه. و گاز گرفتن.

با چنگ زدن نزدیک به صفره

هاری از بزاق و از حیوان تهاجمی. از چنگ منتقل نمیشه. مطمین باشید

نه عزیزم از چنگ گربه منتقل میشه چون گربه مدام دستشو لیس میزنه،مامور بهداشت گفت چون داداش منم چنگ انداخته بود براش واکسن تزریق کردن

[QUOTE=341266115] وای یا خدا ،همستر چرا مُرد؟ [/UOTE]

نمیدونم ،همش فک میکنم مریض بود چون چرت میزد صبح که دیدم مرده سکته کردم زود لباس پوشیدم رفتم مرکز بهداشت،مامور بهداشت کلی حرف زد که این جونورا رو تو خونه نگه ندارید،بعد برا خودم عروس هلندی خریدم

نه عزیزم از چنگ گربه منتقل میشه چون گربه مدام دستشو لیس میزنه،مامور بهداشت گفت چون داداش منم چنگ اند ...

برای ما همچین چیزی نگفتند.چون باید مستقیما از بزاق با گاز گرفتن منتقل بشه. و اون حیوان باید حالت تهاجمی داشته باشه

اما از چنگ گربه احتمال کزاز هست. احتمالا برای کزاز زدند.

اگر این جوری بود تلفات ما دانپزشک ها خیلی زیاد بود

یه گربه میاد پشت در خونه ما ،دخترم هر روز نازش میکنه  بعدم  دستاشو میشوره  ،ممکنه خطر ...

اولن دوست عزیز بچه گربه اسباب بازی بچه شما نیس که هی نازش کنه دومن افراد حیوان آزار زیادن این کاری دخترتون می‌کنه گربه رو دستی می‌کنه و معلوم نیس چه بلایی سرش بیاد 

برای ما همچین چیزی نگفتند.چون باید مستقیما از بزاق با گاز گرفتن منتقل بشه. و اون حیوان باید حالت تها ...

ب من گفتن هر حیوان پستانداری گاز گرفت باید واکسن تزریق بشه،حتی خفاس