2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 45 پست
برام دعا کن خدا برای دلم معجزه کنه هشت ماه تمام درد کشیدم بخاطرش اخرشم هیچی.. شکمی که پارست بچه ای ...

الهی به حق این اذان خدا به زودی زود از ته دل خوشحالت کنه

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
الهی به حق این اذان خدا به زودی زود از ته دل خوشحالت کنه

ممنونم ازدعای خیرت عزیزم انشالا🥹

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخوری ها ، دلتو بسپار به خدا 

دل سپردم به حکمتش

ولی میدونی دلم خیلی گرفته

دلم بچمو میخواد

حرف بقیم داغونم کرده

ولی بازم شکرش به داده و ندادش😓

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
دل سپردم به حکمتش ولی میدونی دلم خیلی گرفته دلم بچمو میخواد حرف بقیم داغونم کرده ولی بازم شکرش ب ...

قطعا خدا میخواد روحتو صیقل بده ، دل بسپار بهش مطمئنم بهترین هارو برات در نظر داره

چند سال پیش تجربه موقعیت شما رو داشتم ، تجربه میگه فقط راضی باش به رضای خدا ، از ته دلت صداش بزن ، درسته دلت تنگ میشه برای کوچولوت و گریه میکنی اما تو هر حالت بگو خدایا دلم تنگ شده و گرنه راضیم به رضای خودت

قطعا خدا میخواد روحتو صیقل بده ، دل بسپار بهش مطمئنم بهترین هارو برات در نظر داره چند سال پیش تجربه ...

منم اعتماد کامل دارم به بزرگیش هروقت هرجای زندگیم بهم سخت گذشت بعدش خیللی خیلی قشنگ برام جبران کرد، الانم دل دادم به مهربونیش

شماچرا عزیزم

الان بچه دارید

دلیلش چی بود

منم اعتماد کامل دارم به بزرگیش هروقت هرجای زندگیم بهم سخت گذشت بعدش خیللی خیلی قشنگ برام جبران کرد، ...

اصلا هیچ دلیلی براش اعلام‌نکردن 

بله الان یه دونه پسر دارم الحمدالله 

ان شاءالله به زودی حالت عالی بشه و خبر خوش بهمون بدی

اصلا هیچ دلیلی براش اعلام‌نکردن  بله الان یه دونه پسر دارم الحمدالله  ان شاءالله به زودی ...

خدا برات حفظش کنه

انشالا بادعای خیرتون

شما زیرنظر کدوم دکتر رفتی بعد مرگ جنینت

بمن گفتن اول بایدازمایشای ایمنی انعقادی بدم بعدم برم دکتر طب جنین و مادر

خدا برات حفظش کنه انشالا بادعای خیرتون شما زیرنظر کدوم دکتر رفتی بعد مرگ جنینت بمن گفتن اول بایدا ...

خیلی از اون موقع گذشته عزیزم ، زیاد یادم نیست ولی منم چند تا دکتر رفتم

ان شاءالله همیشه تنت سلامت باشه و دلت خوش

خیلی از اون موقع گذشته عزیزم ، زیاد یادم نیست ولی منم چند تا دکتر رفتم ان شاءالله همیشه تنت سلامت ب ...

ممنونم عزیزم از لطفت و اینک نشستی پای دردلم

انشالا زندگیت سرشارلزعشق وبرکت باشه

ممنونم عزیزم از لطفت و اینک نشستی پای دردلم انشالا زندگیت سرشارلزعشق وبرکت باشه

ممنونم از دعای خیرتون 

ان شاءالله  روی خوش زندگی به زودی زود رقم بخوره برات

عزیزم منم دوماهه پیش دخترمو تو ۳۵هفته از دست دادم بدون هیچ دلیلی حتی فشار قند وتیروییدم نداشتم بنظرم حکمت خدا این بوده باید بهش اعتماد کنیم بچه هامون عمرشون کوتاه بود اگه بدنیا میومدن ی جور دیگه بدتر از این از دست میدادیم خدا جبران کنندس انشالله ب دلمون ارامش بده من سز شدم تا ۱۸ماه گفته نباید اقدام کنم ولی یکسال بشه زیر نظر ی دکتر خوب میخوام اقدام کنم از اینماه هم میرم دکتر انشالله خدا جاشونو پر کنه اصلا ناشکری نکن خدا خودش هست امتحان الهی بود اما سخت💔🖤

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤
عزیزم منم دوماهه پیش دخترمو تو ۳۵هفته از دست دادم بدون هیچ دلیلی حتی فشار قند وتیروییدم نداشتم بنظرم ...

سلام عزیزم بگردم الهی🥹😓درکت میکنم و از خدا میخوام به دلامون ارامش بده و جای کوچولوهامونو بزودی برامون پرکنه

منم سزارین شدم

و دقیقا مثل شما تمام سونوهام و ازمایشاتم اوکی بودن

بمن گفت تا یکسال صبرکن

میخوام برم ازمایشای انعقادی ایمنی بدم

دنبال یه دکتروخوب میگردم

عزیزم منم دوماهه پیش دخترمو تو ۳۵هفته از دست دادم بدون هیچ دلیلی حتی فشار قند وتیروییدم نداشتم بنظرم ...

من همش عذاب وجدان دارم نکنه شکمم جاشو نداشت خفه شده

اخه من خیلییی لاغرم

حرفای بقیه و طعنهاشونم بدجور دلمو درد میاره🥹

من همش عذاب وجدان دارم نکنه شکمم جاشو نداشت خفه شده اخه من خیلییی لاغرم حرفای بقیه و طعنهاشونم بدج ...

نه ربطی نداره عزیزم اتفاقا کسی لاغره بچه درشت تر میشه من پسرم درشت بود اونموقعه ۴۸کیلو بودم باردارشدم اما سر دخترم ۵۸بودم اولش  روزیمون نبود عمرشون بدنیا نبود هرکی گفت بگو خدا نخواست حکمتی توشه ک ما نمیدونیم عزیزم خدا جاشو پر کنه ب من گفتم ۱۸ماه ولی من بعد عید اقدام میکنم ی دکتر خوب پیدا کردم دوره یکم ولی میخوام برم پیشش 

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤