2777
2789
والا چون من موافق نیستم چیزی هم نمیپرسم ازش  ۷ میل گذاشته بسته به قیمت دلار بیت کو.ین داره&nbs ...

چرا ب خاطر شرع و...؟

از نظر شرعی حلاله مشکلی نداره ولی خیلی ریسک میخواد دیگه 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
قانون جذب..

چی بدست اوردی؟

و چطوری؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ب خاطر شرع و...؟ از نظر شرعی حلاله مشکلی نداره ولی خیلی ریسک میخواد دیگه 

نه اونک مشکلی نیست 

کلا نمیتونم اعتماد کنم

دوست دارم پولم تو دستم باشه 

مثلا باهاش طلایی چیزی بگیرم نه بیت.کوی

ن و ....

فکرکنم. مامانمم داره میره تو این کار همش اعصاب میکشم دیگ ن با مامانم حرف میزنم ن داداشم

داداشم تازه رفته میگم مگ سود دیدی ک میخوای مامان رو ببری 

مامانم خام حرفاش شده میخواد بره میگ اگ من باورش نکنم من حمایتش نکنم کی اینکارو کنه

😇

نه اونک مشکلی نیست  کلا نمیتونم اعتماد کنم دوست دارم پولم تو دستم باشه  مثلا باهاش طلای ...

ناراحت نباش ایشالا ک سود میکنن 

ما یکی از اشناهامون 2میلیارد سود کرد و خونه خرید 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
ناراحت نباش ایشالا ک سود میکنن  ما یکی از اشناهامون 2میلیارد سود کرد و خونه خرید

ایشالله به امام حسین از خدامه ک سود کنن 

آرزومه خوش بختی شون 

اما اینک هنوز نتیجه ندیدن این همه میخوان پول بزارن و مامانم  رو ببره تو اینکار و منو همش اصرار میکنن ک بیا دوست ندارم

داداشم میگ تو بیا من بجات پول میدم تو فقط احراز هویت کن سودش رو بگیر اما بازهم دلم راضی نیست اقامم قبلا ارز دیجیتال بود ضرر کرد

😇

آخه با چی  چطوری

ماخیلی موقعیت داریم وداشتیم ولی اصلا ریسک نمیکنه الان زمین۵۰۰۰متری داریم میتونه باغش بفروشه خرجش کنه ولی نمیکنه اگه خرجش کنه اون زمین۱۰میلیترده اگه نکنه زمینمون رو پس میگیرن واگذاریه 

حیف باغش میاد بخ خاطر دوکیلو زرد الویی که میده به کی بگم انقدرنادونه