2777
2789
عنوان

اگه گذشته اش...

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 35 پست
هعی چی بگم اما اینو میتونم بگم که هر موقع میبینیش و کنارش باشی این رابطه گذشته ای که برات تعریف کرد ...

آره منم از همین میترسم 

با اینکه دختره کلا ایران نیست دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه  واقعا پسرا بار اولشونو نمیتونن فراموش کنن به نظرم

خب بستگی داره هر اتیش تندی یه روز خاموش میشه

ولی خب نمیشه جلوی افکار رو گرفت ممکنه بازم یادش بیوفته اما شایدم واقعا عاشق تو شده باید زمان بگذره تا بشناسی

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
خب بستگی داره هر اتیش تندی یه روز خاموش میشه ولی خب نمیشه جلوی افکار رو گرفت ممکنه بازم یادش بیوفته ...

اون دختره که در حقش نامردی کرده و بعدم از ایران رفته 

در مورد احساسش به منم تا حالا چند بار ثابت کرده که عاشقم شده ولی من باز دلم سرد شده انگار 

عزیز دلم قطعا ی آقا تو این سن تجربه خیلی چیزا رو داره خب اونم ی سری نیازا داره

🥲🥲

من مذهبی نیستم ولی آخه خارج از چارچوب و اینطوری ام یکم برام غیرقابل هضمه

ابدا کات کن 

رابطه داشته 

اولین بارش با دختره بوده 

تا این حد پیش رفتن حتما حسی بهم داشتن

کلا بده منکه نمیتونم کنار بیام

حالا خوبه این با یکی بود من فهمیدم با خیلیا بوده سریع کات کردم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

اون دختره که در حقش نامردی کرده و بعدم از ایران رفته  در مورد احساسش به منم تا حالا چند بار ثا ...

اشکاای نداره کاملا حق داری

یکم بذار زمان برات بگذره مطمئنم میتونی بااین قضیه کنار بیای

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
ابدا کات کن  رابطه داشته  اولین بارش با دختره بوده  تا این حد پیش رفتن حتما حسی به ...

آره ۴ سال دوست بودن 

قطعا که حس داشته 

من یکم بهم زور میگه که من اولینم باشه و اون با یکی تا تهش رفته باشه 

کافیه مردی طعم چند رابطه مختلفو بچشه دیگه نمیتونه دست بکشه،همش دوس داره تجربه های مختلفی داشته باشه

من که به هیچ‌وجه نمیتونم کنار بیام

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
آره ۴ سال دوست بودن  قطعا که حس داشته  من یکم بهم زور میگه که من اولینم باشه و اون با یک ...

برا منم همین بود تا ته منو دراورده بود حتی جواب سلام کیارو دادن ولی خودش ته کثافت کاری یود 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)