2777
2789
عنوان

بچه ها کاربر معصومه فیک بوده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 124 پست
نه گلم من خوشبختانه از خودم راضی هستم و خودمو قیاس نکردم اما کامنت هاشون برام انرژی مثبت نداشته پرب ...

واجب شد برم تاپیک هایی که گفتی رو ببینم شاید لازم باشه راجع به بعصی چیزا تجدید نظر کنم 😂

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین اوپرا ناراحت نمیشه اسم کاربریشو برداشتی؟ 

نه ناراحت نمیشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراهرجاکاربرخربوریدان هست توهم هستی چجوری خبردارمیشی

،😶😶😶😶😶😶🥴🥴🥴🥴🥴🙄🙄🙄🙄خود تو چرا هستی!!!!منم به همون دلیل!!!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه فیک نیست ...

خودشون را تگ کنین و از خودشون بپرسین...

اینجا مثل هر فضای دیگه، آدمهایی هستند که از پشت سر دیگران صحبت کردن، حس خوب میگیرند ...برای همین این فضا را استارتر شما به اینها ندین.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چون بسیااااار لطف دارید

سلام درخواست دوستی بهتون دادم لطفا بپذیرید ب راهنمایی تون نیاز دارم 

گویند که هر تیره شبی را سحری هست    ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰                                     ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡                                          لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت