دوستم شوهرش فهمیده خیانت کرده بهش با چن نفر فقد گفته ناراحتم کردی هیچی نگفته بود دوستم میگفت مهدیه من گفتم الان پارم میکنه میگفت ببین چه شوهر بی غیرتی دارم گفتم تو اگه غیرت سرت میشد خیانت جنسی نمیکردی
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.
ولی اینو خودم تجربه کردم همین غیرتی نبودن مرد باعث میشه زن ازش سرد بشه مردایی که زیادی مهربون و گوش به فرمانن و جذبه ندارن اصلا خوب نیست انگار مردونگی ندارن شبیه زن هستن این که زن یه کوچولو از مرد حساب ببره خیلی خوبه نه که بداخلاق باشه و کمی غرور داشته باشه خوبه مردای زیادی مهربون غرور ندارن و از چشم میوفتن