2777
2789
عنوان

مرد ٣٢ ساله ممکنه رابطه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 65 پست
نظری ندارم خیلی واقعا شنیده هام در این مورد خیلی کمه چه برسه تجربه یا موارد مشابه دیدن  ٣٢ سال ...

حالا اسی خودت ناراحت نکن رابطه جنسی هم داشته بوده باشه قبلا دلیل نمیشه که شوهر‌خوبی برات نشه...ببین اگه اخلاقش اوکیه نگران هیچی نباش خوشبخت باشی عزیزم❤️

.....

تو دین خود ارضایی حرام و کبیره و این چیزاست بعد مذهبی میاد رابطه برقرار نمیکنه و اینکار میکنه خب مگه ...

اینا نمی دونن خود ارضایی گناه کبیره است

بعد رو همین حدس و گمان خودشون قضاوت میکنن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم هست آمار هم هست 

عه چطور چیزی که پنهانی انجام میشه رو امار گرفتی

اونم بین مذهبی ها که خود ارضایی گناه کبیره است و اعتراف به گناه پیش غیر یه گناه دیگه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
خب چرا از خودش نمیپرسی🤔

نمیشه راستش نمی‌خوام روش تو روم باز شه ضمن اینکه میدونم جوابش قطعا نه هست اگرم داشته باشه عمرا زیر بار بره چون دوست دختر هم حتی گردن نمیگیره یعنی خودم می‌دونم خیلی جاها رفته دختر دیده برا ازدواج ۶ ماه یه سال شاید با یعضیاشون حرف زده ولی میگه حتی دستم بهشون ندادم یعنی دوست دختر. میگه نداشتم فقط برای آشنایی ازدواج حرف می‌زدیم و ارتباط داشتم که در نهایت من پسند نکردمشون و...

نمیشه راستش نمی‌خوام روش تو روم باز شه ضمن اینکه میدونم جوابش قطعا نه هست اگرم داشته باشه عمرا زیر ب ...

رابطه اش با نامحرم چطوره مثلا دختر خاله دختر عمو

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نمیشه راستش نمی‌خوام روش تو روم باز شه ضمن اینکه میدونم جوابش قطعا نه هست اگرم داشته باشه عمرا زیر ب ...

آهان 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

عه چطور چیزی که پنهانی انجام میشه رو امار گرفتی اونم بین مذهبی ها که خود ارضایی گناه کبیره است و اع ...

دلم نمیخواد باهات بحث کنم 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

شاهد فشاری شدن مذهبی ها هستیم...

مودب باش گلم

بی احترامی بهت کردم؟!

بخاطر خودت میگم مودب باش

بخاطر خودتم میگم چیزی که نمی دونی رو نگو