نظری ندارم خیلی واقعا شنیده هام در این مورد خیلی کمه چه برسه تجربه یا موارد مشابه دیدن ٣٢ سال ...
حالا اسی خودت ناراحت نکن رابطه جنسی هم داشته بوده باشه قبلا دلیل نمیشه که شوهرخوبی برات نشه...ببین اگه اخلاقش اوکیه نگران هیچی نباش خوشبخت باشی عزیزم❤️
تو دین خود ارضایی حرام و کبیره و این چیزاست بعد مذهبی میاد رابطه برقرار نمیکنه و اینکار میکنه خب مگه ...
اینا نمی دونن خود ارضایی گناه کبیره است
بعد رو همین حدس و گمان خودشون قضاوت میکنن
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونم بین مذهبی ها که خود ارضایی گناه کبیره است و اعتراف به گناه پیش غیر یه گناه دیگه
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
نمیشه راستش نمیخوام روش تو روم باز شه ضمن اینکه میدونم جوابش قطعا نه هست اگرم داشته باشه عمرا زیر بار بره چون دوست دختر هم حتی گردن نمیگیره یعنی خودم میدونم خیلی جاها رفته دختر دیده برا ازدواج ۶ ماه یه سال شاید با یعضیاشون حرف زده ولی میگه حتی دستم بهشون ندادم یعنی دوست دختر. میگه نداشتم فقط برای آشنایی ازدواج حرف میزدیم و ارتباط داشتم که در نهایت من پسند نکردمشون و...