2777
2789
عنوان

چجوری ازشیربگیرم بچه امو

| مشاهده متن کامل بحث + 19 بازدید | 23 پست
مرسی ازراهنماییت بایدروش کارکنم ببینم جواب میده

ببین این روش قطعیه

وقتی تصمیم گرفتی ساعت ۱۰ رو ندی دیگه نده

حتی خودشو کشت ک‌ نمیکشه اگر سیرش کرده باشی

ببرش پارک و این ور اون ور هر کاری بکن ک اون وعده رو نخوره تا به تایم وعده بعدی برسه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این روش قطعیه وقتی تصمیم گرفتی ساعت ۱۰ رو ندی دیگه نده حتی خودشو کشت ک‌ نمیکشه اگر سیرش کرده ...

یه بچه۳ساله ام دارم.بخداکم آوردم حوصلم نمی‌کشه دیگه

نمیدونم بخدابایددیگه تمام تلاشموبکنم ازشیربگیرمش دیوانه ام کرده.شیرم ندارم میخوره میببینه توش نیس غر ...

استارتر با این روشی ک‌گفتم نباید به سینه ت چیزی بزنی.اسیب روانی میاره براش

فقط لباس پوشیده بپوش ک‌سینه هاتو نبینه

حموم میبری با لباس تا سه چهار ماه باش

و اینکه زیاد بغلش کن

یه بچه۳ساله ام دارم.بخداکم آوردم حوصلم نمی‌کشه دیگه

این یکی از نقاط عطف زندگیشه که باید درست عمل کنی

میدونم خسته ای میدونم سخته ولی همت کن

خسته هم نباشی

استارتر با این روشی ک‌گفتم نباید به سینه ت چیزی بزنی.اسیب روانی میاره براش فقط لباس پوشیده بپوش ک‌س ...

ن براش خوراکی زیادمیگیرم بخوره سیرباشه ولی برای خوابیدن بایدشیرش بدم تابخابه.خیلی سخته امه دیگه

این یکی از نقاط عطف زندگیشه که باید درست عمل کنی میدونم خسته ای میدونم سخته ولی همت کن خسته هم نبا ...

تاحالاخیلی چیزازدم روسینه ام ولی تاثیرنداشته اتفاقادیدم خیلی ناراحت بوده.بخاطرهمین میخام تدریجی بگیرم

تاحالاخیلی چیزازدم روسینه ام ولی تاثیرنداشته اتفاقادیدم خیلی ناراحت بوده.بخاطرهمین میخام تدریجی بگیر ...

روشای قدیمی خیلی اسیب زا هستن

تدریجی کمی سخته ولی هیچ اسیبی به بچت نمیزنه

تو یه بچه دیگم داری میتونید سه تایی بازی کنید و مشغولش کنید