2789
عنوان

پسرا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 63 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه ندارم عاشق کسی نشدم  اما اگر میشدم نشون نمیدادم  مایی که بابامون پولدار نبود. یاد ...

دقیقا

فکر میکردم فقط خودم این عقیده رو دارم

منم عاشق نشدم ولی میدونم اگر بشم به راحتی میتونم قید طرف و بزنم (البته با رفتار بدش نه بی دلیل)

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
این سوالتو باید بری از ددی سایت بپرسی😂 منم اول باورم نشد رفتم دیدم واقعا هس🤣🤣

دروغ میگی نهههه

ب ولله باشه خودمو از تخت پرت میکنم پایین

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
چیییی🙁🙁🙁🙁🙁

یه سایت زدن به اسم ددی سایت😐دیدن زیاد اینجا گیر میدن برا خودشون سایت مردونه زدن دست خانومام درد نکنه چطور اونا اینجا هجوم اوردن اونام رفتن اونجا😂😂

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

دخترایی که به پسرا اعتراف میکنن خیلی گناه دارن ...همه اونارو سبک میبینن و هزارجور فکر دربارشون میکنن ...

کاملا موافقم پدر مادرمم همین بودن .ی نفر تو نی نی سایت عاشق ی پسره بود منتها میترسید بهش بگه وقتی بهش گفت و رفتن همو دوباره ببیند پسره بهش میگه این چه عطریه زدی چقدر بود بدی میده دیگه اینو نزن و تازه می‌گفت کلی تحقیرش کرده . دختره خیلیییی مهربونه بود خیلییی چله می‌گرفت براش . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍