2821
2789
عه ایمه موشیمن فیره 

نمزانستم وخدا

هاتر یارو هر منظوره یه بویه مه ارا بیچاره عه ویر کردن معنی کرد😐😂

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منی نورآباد.جدیدا نورآبادی فره بیسا عه نی نی سایت .مه جز قدیمیل نی نی سایتم  یه کاربری سوممه&nb ...

مه اولین گِله نویرآبادی عه ئیره موینم

فره خوشحال بیم عه آشناییت نازارم😘

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

🤣🤣 عه بابا هر یع منظور 

نهات منه ارا عه ترجمه که کردم😂

ولی عه راسیا بریژی اژ لک و کوردله عه ویر موشن فیر فره بیراهیژم نوت😅

فدات شم قربونت برم همچنین.مه ایره سنگ صبورمه کل چی عه ایره موشم 

دورت بگردم❤

کار خویی مکین بهترین جا ارا دردِ دل ئیرلَسَه

مه آشنایی نیم زَلَت نچو😄

2790
2823
2791
2779
2792