2777
2789
عنوان

کیا‌ کات‌ کردن‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره‌

شما با هر کی بخوای ازدواج کنی قطعا یکبار رو رابطه داشته 

الان دیگه ملاک به دختر بودن با نبودن نیست 

کسیم اومد خواستگاری میتونی خیلی راحت بهش بگی که قبلا رابطه داشتی و باکره نیستی طرف خودتو دوست داشته باشه براش مهم نیست 

شما با هر کی بخوای ازدواج کنی قطعا یکبار رو رابطه داشته  الان دیگه ملاک به دختر بودن با نبودن ...

اگ‌ به  خانوادهش‌ گف‌ چی‌

بعدشم‌ بااینکه‌ پسرا‌ خودشون... داشتن‌ولی از‌دختر این‌مدلی‌خوششون‌نمیاد‌‌

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری

می شم منم راهنمایی کنید لطفا

بایکی هستم احساس می کنم دوستم نداره

بااینکه همه چی ام انگار براش مهمه این که کجام چیکارمی کنم چی پوشیدم رفتم بیرون با کی حرف زدن

ولی اون هیچ موقع زنگ نمی زنه من می زنم خیلی کم پیش میاد اون بزنه 

دارم داغون می شم فک می کنم دوست ام نداره می گم شاید براش سرگرمی هم فقط می ترسمم ولی حتی اگه سرکارم باشه بهش زنگ بزنم بتونه جوابم رو می ده ولی ناراحت که چرا اون زنگ نمی زنه

غروب بهش زنگ زدم جواب نداد داشته بایکی حرف می زده بهش می گم کی بود می گه یه فامیل دور می گم پس چرا جواب منو ندادی چندبار زنگ زدم می گه خب داشتم صحبت می کردم

ناراحت شدم

پیام دادم که قهرممم 

هیچی نگفت

الان نتونستم تحمل کنم پیام دادم جوابمو نداده

می گید چیکارکنم

توروخدا راهنمایی ام کنید

اگ‌ به  خانوادهش‌ گف‌ چی‌ بعدشم‌ بااینکه‌ پسرا‌ خودشون... داشتن‌ولی از‌دختر این‌مدلی‌خوششون‌نم ...

منم خودم تو همین وضعیتم عزیزم ولی خیلی رلمو دوست دارم 

اگه براشون مهم باشه میخوان که ببرنت معاینه همون خودت بگی بهش بهترین کاره طرف بفهمه از اولش رو راست بودی باهاش

منم خودم تو همین وضعیتم عزیزم ولی خیلی رلمو دوست دارم  اگه براشون مهم باشه میخوان که ببرنت معا ...

شمام‌ ینی‌ قبلا‌...دااشتی؟

ینی‌ باشخص‌دیگ‌ای‌ در ارتباطی؟

می شم منم راهنمایی کنید لطفا بایکی هستم احساس می کنم دوستم نداره بااینکه همه چی ام انگار براش مهمه ...

اون‌ داره‌ از‌ راه‌ بی‌ محلی‌ تورو‌ ازار‌میده‌

میخاد‌ تو‌‌بسوزی‌ سعی‌کن‌ بزاریش‌‌کنار‌ منم‌ الان‌گذاشتمش‌ کنار‌

سیم‌کارتم‌ شکوندم‌ و‌ دیگ‌ نمیخامش‌پسره‌رو

با همین که رابطه داشتم باهاشم ولی قصدش ازدواج نیست  من فعلا تو مرحله تلاشم به ازدواج برسونم😂

چن‌ سالته ینی‌ دختر  نیستی؟

می شم منم راهنمایی کنید لطفا بایکی هستم احساس می کنم دوستم نداره بااینکه همه چی ام انگار براش مهمه ...

پسرا از دختری که زیاد بهشون بچسبه دوری میکنن

حد متوسط باش زیاد بهش پیله نکن حساس هم نشو 

خودش دوست داشته باشه باید برات وقت بزاره پیام بده

اون‌ داره‌ از‌ راه‌ بی‌ محلی‌ تورو‌ ازار‌میده‌ میخاد‌ تو‌‌بسوزی‌ سعی‌کن‌ بزاریش‌‌کنار‌ منم‌ الان‌گذ ...

لعنای نمی تونم

اون فک کنم می خواد منو طوری کنه که بدون اون نتونم وداره می کنه حتی یه بار خودش اینو گفت

خیلی دوست اش دارم

چیکارکنم اون دوست داشته باشه؟؟

لعنای نمی تونم اون فک کنم می خواد منو طوری کنه که بدون اون نتونم وداره می کنه حتی یه بار خودش اینو ...

توروخدا‌ ولش‌ کننننننننننن‌ قوی‌شو‌ دختر‌ قوی‌ شدن‌ دردداره‌

ولی‌ تهش‌ قشنگه‌ و‌ بجاش‌ مرحله‌ای‌ گذروندی که‌‌تهش‌ قوی‌شدی‌

بزار‌ این‌روزا‌ بگذره‌ بخدااااا‌ میفهممم‌ چی‌ میگی‌ ولی  از‌ یه‌جا‌دیگ‌ بکش‌کنار‌و‌ قوی‌‌‌شدنو‌ یاد بگیر