2777
2789
نوش جون.. من یه کیک پزم و از ظاهرش میگم خوشمزه نیست😅

خوشمزه نیست؟😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جون.. من یه کیک پزم و از ظاهرش میگم خوشمزه نیست😅

اره دقیقا داخلش خمیره😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اینم یکی از هزار نوع کیکای من  از نوع خیسش

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خمیر نیس عزیزم کیک اسفنجیه فکر میکنین خمیره کلا کیک اسفنجی این مدلیه

منم اسفنجی درست کردم 

وااای چقد قیافش خوشمزس منم عاشق کیک شکلاتی🥲😍😍😍😍

من تا چند ماهه پیش هزاران مدل کیک درست کردم الان دیگه واقعا حوصلم نمیگیره و معدم داغونه کیک میخورم ترش میکنم دیگه درست نمیکنم 

عالیه عزیزم هنرمند جان🤤

فداتشمممم😍

دستورشششش

دستور پخت کیک اسفنجی =۶تا تخم مرغ سفیده و زرده اشو جدا میکنین نصف لیوان شکر رو داخل سفیده و نصف لیوان شکر رو داخل زرده میریزیم ۶ تا سفیده تخم مرغ رو انقد هم میزنیم که وقتی ظرفو برمیگردونیم سفیده نریزه بعد داخل یخچال میزاریم اب نندازه حالا به زرده که نصف شکر رو اضافه کردیم سر قاشق وانیل اضافه میکنیم و انقد هم میزنیم تا کرمی و کشدار بشه و وسط هم زدن اندازه دو قاشق ابجوش بین پره های همزن میریزیم تا زرده ها بریده نشه حالا یک لیوان و نصفی آرد رو با نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر فاطی میکنیم و سه بار الک میکنیم و کم کم به زرده اضافه میکنیم آرد رو که اضافه کردیم حالا نوبت سفیده تخم مرغه کم کم به موادمون اضافه میکنیم و حالت دورانی هم میزنیم