2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب میخونم خونه رو جمع و جور میکنم ازین کارا کلا همیشه تنهام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اول گریه برای تخلیه روانی

بعدم کیدراما میبینم عین تراپیه🥺

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

الان فقط نشستم پای گوشی از صبح تا الان 

حوصله هیچ کاری ندارم 

تنهام 

فقط کتاب اوردم بخونم تا وقت فیلم بشه برم ببینم.

همیشه میدونستم راه خوب شدنمو اما امروز اصلا حسشو ندارم پاشم کاری کتم خوب بشم.

موسيقي شادگوش بده ، يكم برقص براي خودت ، مديتيشن كن ، يه فيلم حال خوب كن ببين ، پياده روي برو ، با دوستايي كه سمي نيستن قرار بذار برين تفريح و ...

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

رمان میخونیم . چیزای مورد علاقمون رو می‌خریم و میخوریم . قهوه چای نسکافه . کافه .تفریح بیرون .اینا باعث میشه یکم تحولات اینجا بشه توی زندگیمون

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

وقتی ک دیدم حال بدم زد ب بدنم دیدم برای آسیب های تمام طول زندگیم از کودکی تا الان چقد. فشار تحمل کردم و توبدنم خودشو نشون داد. فهمیدم فقط باید در لحظه بود و الان مراقبه میکنم عزیزم 

تنهایی بدون افسردگیی: فیلم میبینم میرم بیرون خرید به خودم میرسم تمرین آرایش میکنم..

تنهایی همراه با افسرگی: قرص خواب میخورم میخوابم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

خود تنهایی حال منو خوب میکنه 

ینی من هر چی تنها تر باشم حالم بهتر میشه 

واسه خودم مشغولم تو گوشی 

با فیلم با درس با کار خونه با موزیک 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻