2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 54 پست

ساک.شیشه شیر کوچیک.شیر دوش دستی .لباس 0 و1 سعی کن زیر دکمه باشن لباسا پهلوی بچه رو بپوشونن.جوراب.کلاه.پوشک.شامپو.پماد کالاندولا واسه سوختگی.تشک تعویض.چندتا پارچه نخی واسه خشک کردن بچه.حوله.لیف.دستمال مرطوب.پودر بچه.اگه زمستون به دنیا میاد شلوار جوراب دار چندتا سرهمی.شونه و ناخنگیر کوچیک.گوش پاکن نوزادی.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه گهواره کوچیک واسه کنار تخت خودت بگیر چون تا چند ماه بچه پیش خودت میخوابه.از این ایرانیا بگیر قیمتشون مناسبه خیلیم کاربردی همه جاهم میتونی ببری جمع میشن پشه بندم دارن.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

* لوازم چوبي: 

تخت ، كمد، دكوري، تخت كنار مادر 

* ست كالسكه: 

كالسكه، كرير، ساك نوزاد، روروئك

* لباس: 

لباس بيمارستان، چند دست سرهمي شرتي، چند دست سر همي شلواري( خنك و نخي) ، دست كش نخي واسه ي چهل روز اول، لباساي راحتي و مهموني به سليقه خودتون ، كلاه نوزادي، پيش بند ، شرت و جوراب، يكي دو جفت كفش ، اگه دوست داشتيت قنداق واسه روزاي اولش، 

* لوازم بهداشتي و حمام: 

وان حمام، ليف نرم، شامپو و شامپو بدن، پودر بچه، كرم ضد سوزش پا، حوله بدن و صورت، ناخن گير، دستمال مرطوب، زير انداز تعويض پوشك بچه، پوشك

* وسايل شير دهي:

شيشه شير، سر شيشه شير، پستونك، شيشه كوچولو واسه قنداب

* وسايل غذا: 

يكي دو دست بشقاب و كاسه و ليوان و قاشق

*لوازم جانبي:

تشك و بالشت و پتو دو دست: يكي واسه تخت يكي هم بواي روي زمين جايي خواستيد بريد، جقجقه، دندوني، اسباب بازي، تب سنج 

ديگه بقيش به دلخواه خودتونه😁