2777
2789
فعلا نه تا ابد♥️♥️♥️♥️ خواهیم دیدددد🤣🤣🤣

نه مث که قبلی کافی نبود😡

باید کارتو یسره کنم😂😂

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

کم و بیش هستم گلم  یه مدت خیلیی کم میومدم به خاطر شرایطم .  شما که تاج سرین

ژوووون

گول خوردم بسه😍😍😛

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ژوووون گول خوردم بسه😍😍😛

🥲♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...

نه مث که قبلی کافی نبود😡 باید کارتو یسره کنم😂😂

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

از احتیاج بگذر اگر اشتیاق نیست...

چرت نگین لطفاخدامیدونه چقدرپرسپولیس داره باکمک داورمیادبالا

خدا که میدونه

موضوع اینه خودشونم میدونن باز زبونشون درازه

رو دارنا روووووو😂

بنظرم خیلی ارزش نداره اعصابت رو واسش بهم بریزی 

توهین نمیکنما علاقست بهرحال احترام قائلم . 

واقعیت اینه که یه بازی هست فقط

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

من خودم استقلالیم ولی استقلال جلو نساجی واقعا خراب کرد نتونست یدونه گل بزنه ..بگو تو ک داری میری قهرمان بشی چیکار نتایج بقیه بازیا داری اخه که باید دو هفته مونده تا پایان خراب کنی..

کلا دیگه فوتبال نمیینم همش ظلم و ناعدالتی و ... نمیزارنم بازیکن بخره استقلال

یک زمانی خیلی فوتبالی بودم بعد دیدم همه فوتبالیست‌ها این همه فساد و فحشا دارن این همه بریز و بپاش خرین ماشین‌های گرون قیمت پارتی‌ها و جشن‌های آنچنانی گفتم چی گیر من میاد که طرفدار اینا باشم دیگه بی‌خیال

دوستان بعضی وقتها با آدما موافقت کنید ، بذارین زودتر خفه شن

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥ ...

باز به یه پرسپولیسیه بی جنبه ما خندیدیم😂

بنظرم خیلی ارزش نداره اعصابت رو واسش بهم بریزی  توهین نمیکنما علاقست بهرحال احترام قائلم .&nbs ...

نه عزیز واقعیت چیز دیگه ایه

باید باشی تا ببینی چه ها میکنن!

اگه بحث فقط برد و باخت یه بازی یا حتی جام بود که عین خیالمونم نبود

من خودم استقلالیم ولی استقلال جلو نساجی واقعا خراب کرد نتونست یدونه گل بزنه ..بگو تو ک داری میری قهر ...

دقیقا وقتی نمیذارن بازیکن بخره چطور خوب بازی کنه؟