2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب مثلا الان اون کاربر تعلیق بشه تمومه عکستو دیگه پاک میکنه !!

کلا نباید عکس بذاری اینجا

اینهمه میگن گوش کنید خوب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اسی عزیزم من عکستو ندیدم ولی ندیده میگم نازی چون همه آدکا خوشگلن زشت نداریم!!!هرکیم بهت گفته زشت ممکنه از حسادت باشه 

و بجز اون چقدر قشنگ صحبت کردی یا اون خانم شخصبتت رو خیلی دوست داشتم 😍

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
اسی عزیزم من عکستو ندیدم ولی ندیده میگم نازی چون همه آدکا خوشگلن زشت نداریم!!!هرکیم بهت گفته زشت ممک ...

مرسی عزیز دلم نظر لطفته

از بچگی یاد گرفتم هیچوقت اگه ادمی دلمو شکوند من دلشو نشکونم فقط بسپارمش به خدا

مرسی عزیز دلم نظر لطفته از بچگی یاد گرفتم هیچوقت اگه ادمی دلمو شکوند من دلشو نشکونم فقط بسپارمش به ...

عزیزززم آفرین بهت و آفرین ب خانوادت ک همچین دختری رو تربیت کردن 😍❤️

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من