2777
2789
عنوان

با قرص گلوریا خیلی دارم لاغر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 27 پست
اره منم شنیدم همینجا یکی با مصرف بیش اندازه چای سبز کلیه اش خشک شده بود 

هزچیزی زیادیش خوب نیست

من نهایت ی دوره از این قرص مصرف کنم چون‌ وزنم ۷۴قدم ۱۶۸

بشم ۶۶

والا ما ک همه استفاده کردیم چیزی نشده منم بقیه فامیل دیدم استفاده کردن چندین ماهه میگذره چیزی نشده ا ...

حرف زدن با شما كاربرا كار بيخودي هست حتما بايد برا خودتون اتفاق بيفته با چشم ببينيد 

اوكي مشكلي نيست ب ما هم ربط نداره ولي ديگه نيا حرفشو برا بقيه بزن ك مشكلي تداره شايد يكي با همين حرف شما رفت استفاده كرد و اتفاق بدي براش افتاد 

خوبه ك خودتم داري ميگي روزي اول نميخابي و طپش قلب بالا داري همين واسه اينكه نشون بده اين قرص امن نيست كافيه برا كسي ك عارضه قلبي داره حالا درگيري كبد هم بماند…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزچیزی زیادیش خوب نیست من نهایت ی دوره از این قرص مصرف کنم چون‌ وزنم ۷۴قدم ۱۶۸ بشم ۶۶

خدایی بیشترتون وزناتون خوبه من که خیلی بیشتر ازینا😑

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

حرف زدن با شما كاربرا كار بيخودي هست حتما بايد برا خودتون اتفاق بيفته با چشم ببينيد  اوكي مشكل ...

عزیزم هرکس خودش عقل داره یا میخوره یا نمیخوره توچرا حرص میخوری؟

حالا کسی ب حرف منو تو گوش میده؟

خخخ پیر میشی

خدایی بیشترتون وزناتون خوبه من که خیلی بیشتر ازینا😑

عزیزم من ۶۸بودم قبل عید چاق شدم 

ولی کلی بخوام بگم اولین وزن ۸سال پیش اینام ۹۴کیلو بودم با رژیم و ورزش خالی کم کردم ولی این قرصه خوبیش اینه کل اشتهامو میبنده ابم بزور میخورم 

عزیزم من ۶۸بودم قبل عید چاق شدم  ولی کلی بخوام بگم اولین وزن ۸سال پیش اینام ۹۴کیلو بودم با رژی ...

اون سالا که ۹۴بودی چقد طول کشید وزنت نرمال شد

اون سالا که ۹۴بودی چقد طول کشید وزنت نرمال شد

چون وزنم بالا بود اولین بار بود رژیم میگرفتم ب سرعت میومد پایین مثلا ماه اول ده کیلو کم کردم

بعد چند روزی رژیم نبودم باز شروع میکردم

من کلا قید دنیا رو زدم دیگ اون اراده رو ندارم خخ

چون وزنم بالا بود اولین بار بود رژیم میگرفتم ب سرعت میومد پایین مثلا ماه اول ده کیلو کم کردم بعد چن ...

انقد دوسدارم بشم۸۰ هی شب و روز به این فکر میکنم کی بهش برسم...خیلی صبور بودن سخته 

همسن منی میدونم خیلی سخته ولی کم کن  من این قرصو معرفی نمیکنم ولی اگر بیماری نداری و اصلش گیرت ...

دل و جرعت قرص خوردن ندارم میخوام باتلاش خودم لاغر بشم ...یجور برام چالش ایجاد شده که به زندگی امیدوار ترم میکنه 😅