2777
2789
عنوان

کارد بهم بزنی خونم در نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 17 پست
شهرستانی جان در این حد هم نیستم که همچین چیزی رو ازش غافل باشم 

سعی کن به چیزای بهتری افتخار کنی باور کن اینی که بهش افتخار میکنی اصلا افتخار نداره در ضمن منم مرکز استانی ام 😂

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
سعی کن به چیزای بهتری افتخار کنی باور کن اینی که بهش افتخار میکنی اصلا افتخار نداره در ضمن منم مرکز ...

والا از رتبه و دانشگاه مشخص میشه چی افتخاره چی نه 

قطعا اونی که مرکز استان قبول میشه از یکی مثل من وضعش بهتره.از طرفی همه آدما دنبال پیشرفت هستند نه پسرفت.اینکه محل زندگیت شهر بهتر و با امکانات بیشتری باشه پاشی بری جهنم دره درس بخونی اعصاب خردی داره 

دیگه دروغ که نمی‌تونیم بگیم تا شما ناراحت نشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا از رتبه و دانشگاه مشخص میشه چی افتخاره چی نه  قطعا اونی که مرکز استان قبول میشه از یکی مث ...

من چرا باید نارحت بشم عزیزم 

در ضمن شما نگفتی دانشگاه گفتی محل زندگی  اگر درست متوجه شده باشم و اگر من اشتباه متوجه شدم و منظور شما دانشگاه بوده حق با شماست،

والا به من باشه میرم یه روستایی زندگی میکنم که ۱۰ تا آدم هم توش نباشه هر چی خلوت تر، آرامش بیشتر و این برنامه را برا بعد از بازنشستگیم دارم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
2790
2778
2791
2779
2792