2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم فقط حسی جواب دادم 

عزیزم من تیرهوشان قبول میشم؟ناحیه چند؟۱یا۲یا۴؟

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
این ک عادت همه دختراست  از ده تا دختر نه تاشون عاشق بازیگرا و خواننده ها هستن

اتفاقا من اصلا تا الان هیچ وقت جز یامان هیچ کراشی نداشتم اولین و اخریشه اونم عاشق شخصیت جان دیویدشم توی سریال عطر عشق 😍

بهتر از اینم تو ترکیه هستاا😂😂البته این بنده خدا هم خوبه ولی...

احه کلا من اهل کراش زدن نیستم که بگردم جذاب ایناشو پیدا کنم کراش بزنم این جانو از روی سریال عطر عشق با دمت دیدم و دوسشون دارم 😭

احه کلا من اهل کراش زدن نیستم که بگردم جذاب ایناشو پیدا کنم کراش بزنم این جانو از روی سریال عطر عشق ...

من حالا خودم بوراک دنیز و دوست دارم...قبلا هم یامانو خیلی دوس داشتم😂😂

از تو خارجیام ، جیک جیلنهال ، دنیل جیلز ، جوزف مورگان ، ایان سامرهولدر ، پاول ویزلی و...اوووو😂😂😂

من حالا خودم بوراک دنیز و دوست دارم...قبلا هم یامانو خیلی دوس داشتم😂😂 از تو خارجیام ، جیک جیلنهال ...

بوراک دنیز چشم ابرو مشکیه اومم خوبه

وای اره من جیک و شخصیت سریال ومپایرو دوس دارم😍 اصلا اسم جوزف و گفتی یاد عشق اونو کرولاین افتادم😍😍😭خیلی قشنگ بود