2777
2789
عنوان

تو عقدجدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 56 پست
به فکر احساسات دختر هستی که هرچی جلوتر بره وابسته میشه؟ به فکر غرور پسر هستی که ممکنه بزنه زیرهمه چی ...

دروغ چی؟میدونی تا پسرا میفهمن طرف عقد کرده بوده میرن سمت سو استفاده کردن؟دارم میگم تجربه شو داشتم که میگم،قرار نیست بزاره بعد یکسال دیگه بگه گفتم چهار پنج جلسه بگذره ببینه اصلا سر طرف به تنش می ارزه یا نه،بعد بگه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهریه گرفتی ازش یا همرو بخشیدی؟

نه بابا بخشیدم فقط برن گمشن از زندگیم دمبال مهریه نبودم بعدم سریع شناسناممو عوض کردم .یه ادم سگ اخلاق و روانی و دخالت خانوادش دیوونم میکرد یه جفت جورابم میخاستن برام بگیره خواهرش باید اجازه میداد 

اوهوم خیلی فقط؟استرس نگفتنوطلاقمو دارم .واقعانم قانع کننده بود طرفم انقدر روانی بود فقط الکی کتک میز ...

تولد رو نرو... اونها باید بیان تو رو ببینند نه اینکه تو بری تا اونها ببینندت!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یعنی چی میشه واضح تر بگی ؟من میگم وقتی میخاست بیاد  خواستگاری بگم

نه اونموقع دیره.ببین چند جلسه برید بیرون از قصدش که مطمئن شدی توضیح بده.قرار باشه هرکی میاد میگه ازت خوشم اومده ماجرارو براش تعریف کنی که نمیشه.

دروغ چی؟میدونی تا پسرا میفهمن طرف عقد کرده بوده میرن سمت سو استفاده کردن؟دارم میگم تجربه شو داشتم که ...

تجربه شما دلیل نمیشه همه همین باشن. 

زودتر مطرح کردنش به نفع جفت شونه. 

استارتر هم بچه نیست خودشو بازیچه قرار بده و ازش سواستفاده بشه! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه اونموقع دیره.ببین چند جلسه برید بیرون از قصدش که مطمئن شدی توضیح بده.قرار باشه هرکی میاد میگه ازت ...

از قصدش مطمئنم که ازدواجه یکی معرف بوده اون طرفم نمیدونسته که من قبلا نامزد بودم 

تجربه شما دلیل نمیشه همه همین باشن.  زودتر مطرح کردنش به نفع جفت شونه.  استارتر هم بچه ن ...

نمیشه تا هرکی از راه رسید و ابراز علاقه کرد که بهش بگه منم نگفتم موعد خواستگاری بگه یه بار دیگه بخون لطفا.بحث صرفا تحربه خالی من نیست راهنمایی مشاور هم همینه