2777
2789
عنوان

زنگ نمیزنه 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 33 پست
اینکه هواتو داشته باشه  بهت محبت کنه  اگه بدون تو دردسر افتادی کمکت کنه  از ناراحت ...

اگه بیشتر اینارو داشته باشه ولی اگه به حرفاش گوش ندی عصبی بشه چی؟ عصبی خیلی عصبی منظورم

اگه بیشتر اینارو داشته باشه ولی اگه به حرفاش گوش ندی عصبی بشه چی؟ عصبی خیلی عصبی منظورم

اگه عصبانی میشه یعنی دوست داره و میترسه از دستت بده

از عصبانیت منظورم شکاکی نیستا یا دست بزن داشتن 

من خودمم وقتی یکیو دوسدارم بخاطر کارش عصبانی میشم ولی اگه برام مهم نباشه طرف میگه اِ واقعا؟ چه جالب 

مثلا دوستم چنوقت پیش تحت تاثیر یه دوست دیگش رفته بود بیرون با دوسپسر خانمه و یه اقا دیگه اینقدر من دعواش کردم شستمش کلا گفتم اخه ابله گاو اینقدر خری با هرکی میری بیرون تو متاهلی اره تو کاری نداری و نمیدونستی دوتا اقا هستن اکا یه اشنا ببینه چی اونم همین فکرو میکنه؟ ه بلایی سرت میوردن چی اصلا کاش همونجا میکشتنت تو همون ماشین میمردی راحت میشدم خاک تو سرت که میگفتم مثل خواهرمی گمشو دیگه بهم زنگ نزن تا چنوقت بش زنگ نمیزدم و جوابشو نمیدادم اما میخواستم ب خودش بیاد چون دوسش دارم و میدونم دختر خوبیه اما دوستاییم داشتم که با چند نفر بودن مینشست کنارم حرف میزد با چند نفر میگفت حال میکنی چه زرنگم میگفتم اره اصلا شاخی بابا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عصبانی میشه یعنی دوست داره و میترسه از دستت بده از عصبانیت منظورم شکاکی نیستا یا دست بزن داشتن& ...

دقیقا من چند بار اشتباه این مدلی داشتم عصبی میشد بلاک میکرد می‌گفت تورو آدم میکنم بلاخره تا خطا نری😐😐😐😐 

واسه چی رفتی با اینا بیرون ۰!

اتفاقا چند روز پیشم با همسرم اینجوری بودم با دوستش شریک بود چند سال پیش یکم از جنسای مغازه رو بالا کشیده بود شوهرمو مجبور کردم باهاش بهم بزنه باز چند روز پیش فهمیدم کنار بقیه دوستاش بیرون میدیدتش و باهاش دوسته هنوز بعد میگه اشتباه کرده گفته ب جون مامانم پشیمونم و...منم عصبانی شدم در حد مرگ گفتم ببین تو حقته هرچی سرت بیاد حقته خیالت راحت اخرشم یا تو درست میشی یا من از دستت دق میکنم دیگه خستم کردی و بلاکش کردم😅🤣