eelham مدیر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 عنوان کفشم و جورابم زود بوی بد میگیره | مشاهده متن کامل بحث + 10371 بازدید | 51 پست سلام چاره ش چیه ؟؟ هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد ..... 1396/05/02 | 12:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aarezoo عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 10730 آرزو جان . سمی نیستش؟ یعنی اگر خورده بشه مشکلی پیش نمیاد؟ عشقمممم چرا باید خورده شه؟؟؟؟
gharibe72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 6 سلام عزیزم از جوراب نانو استفاده کن منم این مشکل رو داشتم صبح تا عصر پاهام تو کفشه الان هیچ بویی نمیاد از پاهام
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 سلام عزیزم از جوراب نانو استفاده کن منم این مشکل رو داشتم صبح تا عصر پاهام تو کفشه الان هیچ بویی نمی ... سلام . جوراب نانو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ نانو اصل هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
gharibe72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 6 سلام . جوراب نانو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ نانو اصل عزیزم از مغازه هایی که لباس زیر و جوراب میفروشن میتونی بخری.از جوراب شیشه ای هم استفاده کنی بو نمیگیره من خودم چون شیشه نمی پوشم واسه همین از نانو استفاده میکنم .
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 عزیزم از مغازه هایی که لباس زیر و جوراب میفروشن میتونی بخری.از جوراب شیشه ای هم استفاده کنی بو نمیگی ... ندارن اونا . فقط به اسم نانو میفروشن ولی واقعا نانو نیست شیشه ای که بدتر بو میگیره پا😐 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
gharibe72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 6 ندارن اونا . فقط به اسم نانو میفروشن ولی واقعا نانو نیست شیشه ای که بدتر بو میگیره پا😐 از جاهای معتبر بگیری اصل میشه.شیشه ای هم بو نمیده اصلا در ضمن جوراب های معطر هم هستند که اونا هم مشکلتو حل میکنن
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 از جاهای معتبر بگیری اصل میشه.شیشه ای هم بو نمیده اصلا در ضمن جوراب های معطر هم هستند که اونا هم مشک ... مرسی از راهنماییت . جوراب معطر تا حالا نشنیده بودم من مشکلم اینه که کلا پام زود تو کفش عرق میکنه . فکر میکردم جوراب نانو این خاصیتو دلره که کلا عرق نمیکنه 😑😑😑 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
gharibe72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 6 مرسی از راهنماییت . جوراب معطر تا حالا نشنیده بودم من مشکلم اینه که کلا پام زود تو کفش عرق می ... آره این خاصیت رو داره اگه بتونی بخری انشاالله مشکلت حل میشه
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 آره این خاصیت رو داره اگه بتونی بخری انشاالله مشکلت حل میشه اگه گیر بیارم خوبه تا الان که نداشتم ازین جورابامرسی از راهنماییت هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نیلوفر159 عضویت: 1394/04/08 تعداد پست: 2437 کرم ترک پازیادبزن ماساژبده بعدجوراب نخی بپوش محاله پاهات بوبگیره، به شرطی که هرشب پاهات روهم بشوری دیگه، کرم های ترک پاضدباکتری دارن الهی خیرببینی!
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 کرم ترک پازیادبزن ماساژبده بعدجوراب نخی بپوش محاله پاهات بوبگیره، به شرطی که هرشب پاهات روهم بشوری د ... من پاهام ترک نداره اصلا ، منظورت اینه که بدون ترک به همه جاش بزنم ؟؟هم پامو هم جورابامو مرتب میشورم و عوض میکنم ولی یکساعت که تو کفش باشه عرق میکنه😳😳😳😳 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نیلوفر159 عضویت: 1394/04/08 تعداد پست: 2437 من پاهام ترک نداره اصلا ، منظورت اینه که بدون ترک به همه جاش بزنم ؟؟ هم پامو هم جورابامو مرتب میشور ... بله حتی اگرترک نداره الهی خیرببینی!
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 بله حتی اگرترک نداره مرسی از راهنماییت هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
gharibe72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 6 اگه گیر بیارم خوبه تا الان که نداشتم ازین جورابا مرسی از راهنماییت خواهش میکنم خانومی ایشالله مشکلت حل میشه
eelham مدیر استارتر عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4492 خواهش میکنم خانومی ایشالله مشکلت حل میشه مرسی هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....