2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا یهو خود آدم کم میاره خطریه

آدم وقتی بدونه داره چکار میکنه برای شوهرشم کم نمیاره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از کجا معلوم این دختره زرنگه

اگر زرنگ نبود که تا حالا وا داده بود . بینشون خیلی پیام رد وبدل شده ولی دقیقا همونی رو آورده که همه چیز مشخص میکنه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگر زرنگ نبود که تا حالا وا داده بود . بینشون خیلی پیام رد وبدل شده ولی دقیقا همونی رو آورده که همه ...

خدایا توبه یوسف پیامبر که نیستن هر آدمی در هر شرایطی ممکنه گول بخوره و این دختره هم فک کنم سنش کم باشه 

خدایا توبه یوسف پیامبر که نیستن هر آدمی در هر شرایطی ممکنه گول بخوره و این دختره هم فک کنم سنش کم با ...

میبینی که گول نخورده . 

هنوز ی ماه گذشتع گول چیو بخوره 

الان خیلی از دخترا توسنین کم از روز اول به دوست پسرشون میگن به قصد رابطه دوستی شروع کردن . 

الان خیلی از دخترا توسنین کم از روز اول به دوست پسرشون میگن به قصد رابطه دوستی شروع کردن . 

اولن این رابطه ها و ارتباط ها کلا از اساس مشکل داره 

یعنی ماه اول قبول نکنی دیگه حله دختره هم اگه زرنگ بود میزد بلاک میکرد

عریزم من دوسال باهاش در ارتباطم 

گفتی دوساله میشناسی ی مات در ارتباطی که 

عزیزم گول این چیزا رو نخور بخدا اخر این رابطه ها هیچه حیف جوونیت نیست که وقتی بزرگ شدی حسرت بخوری که کاش اون کار فلان کارو انجام نمیدادم تو همین سایت خیلیا رو دیدم که تن به ارتباط دادن و کلی مریضی و اینجور چیزا گرفتن تازه اگه مریضی نگیری هم افسردگی هستش

اولن این رابطه ها و ارتباط ها کلا از اساس مشکل داره  یعنی ماه اول قبول نکنی دیگه حله دختره هم ...

شاید زرنگتر از اونه که درجا بلاک کنه . میخاد  خوب سر بدوونه بعد بلاک کنه . 

گفتی دوساله میشناسی ی مات در ارتباطی که  عزیزم گول این چیزا رو نخور بخدا اخر این رابطه ها هیچه ...

عزیزم اینکه باهاش رابطه جنسی داشته باشم حتی گوشه مغزم عبور نکرده در ضمن قصد ادامه دادن به این رابطه ندارم این تاپیک زدم که ازتون کمک بگیرم ممنون ازتون🙂