2777
2789
ورزش فقط ورزش من چند سال با وزنه و دستگاه کار میکردم عالی شده بودم سفت ول کردم بدنم شل شد

منم چندسال پیش بدنم مث سنگ بود اما همسرم دوس نداره اصلا فقط سعی میکنم شل نشم خخخخخ سفت سفت اصلا نمیخوام.فعلا میخوام زودی وزن کم کنم همه اونایی که گفت تپل شدی بگن وایی چه لاغر شدی😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حفت ماگ ۲۵۰۰۰کسی نمیخاد بدوین اتیش زد به مالش

ریال یا تومان 😂بگو ببینم میرزه بخرم 😂😂😂😂

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  

من چندسال ورزش رزمي كار كردم كه باعث شد قدمم بسوزه😏 ولي در نهايت اسيب ديدم گذاشتم كنار... 

خيلي وقتا دلم تنگ ميشه واسه خشونت رزمي، ولي حيف ديگه نميتونم برم😔

واقعا حيفه ورزش نكنيم.. 

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
تسا  چی میگی کدوم مونا😁😂لباس محلی سبزامو میگی یا کلا یه مونای دیگه میگی؟

نه امروز یه کاربری به اسم مونا دیدم عکس کاربریش یه خانم با لباس سبز بود. فکر کردم شمایی

یه حفت ماگ ۲۵۰۰۰کسی نمیخاد بدوین اتیش زد به مالش

تو هنوز تو كف شيپوري😅😅

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
من چندسال ورزش رزمي كار كردم كه باعث شد قدمم بسوزه😏 ولي در نهايت اسيب ديدم گذاشتم كنار...  خي ...

منم ده سال بسکتبال کار کردم کاپیتان هم بودم...حتی از چهارم ابتدایی میرفتیم شهرای دیگه برا مسابقات😊

تومان

خریدم احتمالا ناپلون توش اب خورده انقدرگرونه عتیقه است 😂بخت بهم رو کرد میبرم موزه لوور پاریس میفروشمش😂😂

شربتشو یعنی؟باشکر؟نمیخورم اخه رژیمم خود ابلیمو و میشه خورد😆😐

درد به خاطر کوفتگی نیست که فقط به خاطر تجمع اسید لاکتیکه هر مایعی بخوری خوبه ماساژم اروم بده اون اسید لاکتیک جذب میشه دردت اروم میشه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.