2777
2789
عنوان

بچه ها چرا بدنم همش داغه

| مشاهده متن کامل بحث + 4395 بازدید | 63 پست
نگران نباش این تغیبرات دمایی بدن بخاطر تغییرات هورمونی هست. مخصوصا نزدیک به موعد پریودی یا بعد از او ...

منم دقیقا همینطوری بودم از وقتی یادمه از بچگی تا الان مثل تنور           تو بارداریمم دیگه انقد گر میگرفت، که همش تو حموم درحال آبتنی بودم

راستی جنسیت بچه ات چیه؟

منم همينطورم

مطمئن باش بچه دار شي پسر زا ميشي

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همینطوری بودم از وقتی یادمه از بچگی تا الان مثل تنور           تو ...

نی نی ما دختر هست. منم مدام باید حموم کنم و دست و پام رو بشورم 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
خدا حفظش کنه         خب پس میشه امیدوار بود آخه همه به منم میگفتن افرادی که بدنش ...

ممنون.نه خواهر اینا همه اش حرف هست تازه من شوهرم هم عاشق گرمی هست اینقدر گرمی میخوره که همه میگفتن شش تا بچه هم بیاری پسر میشه. ولی خدا دوستم داشت مراد دلم رو داد.انشاا...شما هم هر چی از خدا بخای بهت بده

انقد بااطمینان نگو               ببین مهر مهتاب نمونش که خدا بهش ...

قربونت دليل علمي هست پشتش

وقتي داغ باشه بدنت اسپرم مرد سريعتر ميرسه به رحم و محيط گرم سرعت اسپرم رو بالا ميبره و چون كروموزوم واي سرعتش زياده و زود از بين ميره در صورت مساعد بود شرايط محيطي كه بسترش رحم زن هست ميتونه سريعتر ب تخمك برسه و تشكيل ايكس واي بده كه معادل پسر شدنه..

موفق باشي

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
ممنون.نه خواهر اینا همه اش حرف هست تازه من شوهرم هم عاشق گرمی هست اینقدر گرمی میخوره که همه میگفتن ش ...

عزيزم گرم بودن مرد ربطي ب پسر يا دخترشدن نداره اما گرم بودم زن ميتونه دليلي براي پسر شدن باشه بالا توضيح دادم

قربونت دليل علمي هست پشتش وقتي داغ باشه بدنت اسپرم مرد سريعتر ميرسه به رحم و محيط گرم سرعت اسپرم رو ...

دوست عزیز اسپرمها در محیط خنک تر فعالیت و حرکت  بهتری دارند.و اتفاقا دمای بالا و‌گرما براشون مناسب نیست. برای همین پزشکان سونای آب گرم رو  برای آقایان توصیه نمیکنن.یک سرچ هم بکنید درنت اطلاعات در موردش هست

دوست عزیز اسپرمها در محیط خنک تر فعالیت و حرکت  بهتری دارند.و اتفاقا دمای بالا و‌گرما براشون من ...

عزيزدل من دارم درمورد خانم ها حرف ميزنم كاري ب مردها ندارم استارتر يه خانمه ميگم بدنت داغه اين فرمي ميشه بچه دار شي

شما همش داري ميگي آقايون

واسه همينه براي تغذيه دخترزا شدن ميگن زن سردي مثل شير و لبنيات بخوره و واسه پسر خرما و...