2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه يوسف نه بنيتا پيدا نشدن،من همين الان جايي بودم الميرا شريفي مقدم رو ديدم ازش پرسيدم گفت پيدا نشدن و حال خانواده هاشون خيلي بده

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
نه يوسف نه بنيتا پيدا نشدن،من همين الان جايي بودم الميرا شريفي مقدم رو ديدم ازش پرسيدم گفت پيدا نشدن ...

همین الان المیرا شریفی مقدم تو پیجش نوشته یوسف پیدا شده کلی هم ابراز خوشحالی کرده شما چطور میگی گفته پیدا نشدن؟ پس پستاش چی میگن؟؟؟!

🤔
همین الان المیرا شریفی مقدم تو پیجش نوشته یوسف پیدا شده کلی هم ابراز خوشحالی کرده شما چطور میگی گفته ...

بله ديدم خودمم.اونموقع كه من سوال كردم خبري نداشته 

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
همین الان المیرا شریفی مقدم تو پیجش نوشته یوسف پیدا شده کلی هم ابراز خوشحالی کرده شما چطور میگی گفته ...

يه نگاه به ساعت پست بندازي من ساعت يازده و خورده اي اين حرف رو زدم،شما ساعت يك شب گفتي همين الان پست گذاشته شريفي مقدم.همسايه ي ما هستن رفتيم آبميوه و بستني بخوريم اونجا بودن با شوهر و بچه هاش منم چون نگران بودم سوال كردم كه گفت شايعه هست پيدا شدنشون بعد كه اومدم خونه اينستا رو چك كردم ديدم پست گذاشته