2777
2789
عنوان

نی نی ۵ روزه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست

منم مامانم من و نگهداری کرد موقع بچه اولم خیلی اذیت شد الان این دومی رو هم مامانم باید نگهداری کنه آخه آدم با مامانش راحت تره و هرکاری هم برا آدم بکنه از روی عشق و علاقه می‌کنه  و منتی سر آدم نمیزاره خدا همه مامانا رو حفظ کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مامانم من و نگهداری کرد موقع بچه اولم خیلی اذیت شد الان این دومی رو هم مامانم باید نگهداری کنه آ ...

دلم میسوزه شبا کلا بیداره من خوابم اصلا نمیتونم بیدارشم 

مولتی ویتامین و کپسول آهن  زعفرون حتما بخور. صبح ها چند دقیقه برو توی هوای آزاد و جلوی آفتاب ...

خیلی افسرده شدم 

دیروز از صبح تا شب بغض کردم گریه کردم

عزیزم منم دخترم ۶ روزشه. ولی بچه دوممه هنه کاراشو خودم میکنم مامانم طفلک همش اشپزیو خونه داری

خوشبحالت من بلد نیستم زیاد 

بچه دوم راحت تره یا سخت تر!؟

خیلی افسرده شدم  دیروز از صبح تا شب بغض کردم گریه کردم

افسردگی پس از زایمان خیللللی چیز چرت و به درد نخورده. من اهمیت ندادم به اون حالِ بدی که اون روزهای اول داشتم واسه همین هی بزرگتر و بیشتر شد.

شما زودتر درمان کن

گرمیجات بخور. نور آفتاب و قدم زدن خیلی کمک میکنه 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
عزیزم من تاپیک قبلیت درباره خیانت همسرت... متاسفانه منم تجربه اش دارم دقیقا هم تو بارداریم.... این ا ...

من چیزی نتونستم ثابت کنم سعی کردم فراموش کنم 

یعنی من بیشتر حس کردم علنا چیزی اثبات نشد واسم بخاطر همین فراموش کردم اینجوری راحت ترم 

بنظرم بهترین کارو کردی 

افسردگی پس از زایمان خیللللی چیز چرت و به درد نخورده. من اهمیت ندادم به اون حالِ بدی که اون روزهای ا ...

دیروز با شوهرم دوتایی رفتیم بیرون یکم آروم شدم 

ولی یهو نگاه بچم میکنم میگم وای هفته پیش تو دلم بود میزنم زیر گریه 

یهو بی دلیل بغض میکنم اصلا خیلی تو فشارم 

خوشبحالت من بلد نیستم زیاد  بچه دوم راحت تره یا سخت تر!؟

بچه اول ک من مث سنگ افتاده بودم ی گوشه حتی بلد نبودم شیر بدم.  ۱۶ روزگیش اولین بار خودم پوشکشو عوض کردم. ولی این یکی از روز اول خودم کاراشو کردم. مامانمو بیدار نمیکنم اصلا شبا.

اولی تا ۱۲رور از خونه نرفتم بیرون. ولی اینیکی تست تیروئیدشم سه روزگی خودمو شوهرم بردیمش.

کلا اولی بی تجربه ای. دومی خیلی راحتره

بچه اول ک من مث سنگ افتاده بودم ی گوشه حتی بلد نبودم شیر بدم.  ۱۶ روزگیش اولین بار خودم پوشکشو ...

من میخوام دومی رو سه سال دیگه اقدام کنم 

ولی سر این الکی بهونه میگیرم گریه میکنم 

پس عادیه که نمیتونم بیدار شم شبا 

خیلی از مامانم خجالت میکشم 

من میخوام دومی رو سه سال دیگه اقدام کنم  ولی سر این الکی بهونه میگیرم گریه میکنم  پس عاد ...

اه بابا. بچه اول خیلی خیلس سخته.

خجالت نداره ک مادرته دیگه. کم کم قلق میاددستت عادت میکنی.

حالتم طبیعیه.منم هم سر اولی هم اینیکی یسره بغض و گریه ام الکی