چقدر سخته همش خسته ام خوابم میاد مامانم کمکه ولی دلم میسوزه بنده خدا شب تا صبح بیداره صبح ام که کار خونه من همش خوابم اصلا توانایی بیدار موندن ندارم خیلی از مامانم خجالت میکشم
منم مامانم من و نگهداری کرد موقع بچه اولم خیلی اذیت شد الان این دومی رو هم مامانم باید نگهداری کنه آخه آدم با مامانش راحت تره و هرکاری هم برا آدم بکنه از روی عشق و علاقه میکنه و منتی سر آدم نمیزاره خدا همه مامانا رو حفظ کنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی افسرده شدم دیروز از صبح تا شب بغض کردم گریه کردم
افسردگی پس از زایمان خیللللی چیز چرت و به درد نخورده. من اهمیت ندادم به اون حالِ بدی که اون روزهای اول داشتم واسه همین هی بزرگتر و بیشتر شد.
شما زودتر درمان کن
گرمیجات بخور. نور آفتاب و قدم زدن خیلی کمک میکنه
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
خوشبحالت من بلد نیستم زیاد بچه دوم راحت تره یا سخت تر!؟
بچه اول ک من مث سنگ افتاده بودم ی گوشه حتی بلد نبودم شیر بدم. ۱۶ روزگیش اولین بار خودم پوشکشو عوض کردم. ولی این یکی از روز اول خودم کاراشو کردم. مامانمو بیدار نمیکنم اصلا شبا.
اولی تا ۱۲رور از خونه نرفتم بیرون. ولی اینیکی تست تیروئیدشم سه روزگی خودمو شوهرم بردیمش.