2777
2789
عنوان

زیگیل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 7550 بازدید | 206 پست
دکتر میگف از این زیگیلا ک. خراب ها میزنن نیس نمدونم منظوش چیع

اگه مثلا ب بچه تجاوز شده باشه دکتر میفهمه دکترا چیزی نگفتن؟ دکترای پزشک قانونی می‌فهمن اگه از تجاوز باش

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زگیل مسطح درمان داره و درمانش ترکیب دارچین و سروه سیب هست، مال بچه شما هم زیاده هم بزرگه هم رو مقعد هست 

همشون با ترکیبی که گفتم میره ولی جاش بد هست 

دور زگیلهای بزرگ رو وازلین بزنید و پنبه رو به اون ترکیب بزن بزارش رو زگیل بمونه ۵ دقیقه بعد برش دار بعد چند روز زگیل کوچیکتر میشه و زیرش گو میفته بزار یکی دو ریز بگذره باز این کار رو بکن و در نهایت تموم میشه من رو انگشتم داشتم قد عدس با همین روش از بین رفت

سیستم ایمنی بچه ات رو تقویت کن

ار کجا پیدا کنم

ن خانم این کارها نکن .اول تست بده

انشالله ک نوع معمولی هست و خوب میشه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
دکتر میگف از این زیگیلا ک. خراب ها میزنن نیس نمدونم منظوش چیع

ویروس اچ پی وی نوع کم خطر و پرخطر دارن اینایی که از رابطه جنسی میگیرن نوع پرخطره بیشتر انواع کم خطرش از راه تماس ساده بیشتر انتقال پیدا میکنه  

خیلی سعی کردم قوی باشم

به چهره نازشون نگاه کن،به خدا مادر بزرگ مادرم چیزایی از سختی زندگیش تعریف میکرد تو داستانم نبود،نودو پنج سالم با نجابت و پاکی و زحمت کشی عمر کرد.شبی نیست براش رحمت نفرستم اینقدر عزیز و قوی بود.