2777
2789
عنوان

در‌ چه‌ حالید؟🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم فردا امتحان آمادگی دفاعی داره یعنی همش در حال زمین زدن کتابشه 🤣🤣🤣 منم این حالتم 😩😆😡🤦

ای خدا آمادگی‌دفاعی ک سخت نیست 😁😁

اخم‌ نکن کمک کن به بچه 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عافیت باشه 🥰

سلامت باشی😘💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دارم به این فکر میکنم چرا من هیچکی رو ندارم پاشم دو روز برم خونشون شاید شوهرم آدم شد 🥲 

ایجانم‌ الهی ک همه مشکلاتت حل بشه 🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسم کاربریش گفت درخواست دادم بازم معذرت خواهی کنم ولی مثل اینکه آنلاین نیست 

خب دیگه‌ مهربون شما‌عذرخواهی کردی دیگه فکرت و درگیر‌نکن 🌹

ازاینک پسرم باز تب کرده بدنم بی حس ،اینگار میخکوب شدم ،استرس گرفتم خدایا کمکم کن

بلا ب دور باشه ، طفلک‌ی، سرماخورده؟ دکتر بردیش؟‌🥺

ای خدا آمادگی‌دفاعی ک سخت نیست 😁😁 اخم‌ نکن کمک کن به بچه 😍

میگه بدم میاد از این درسه 😆

ازش پرسیدم کلی هم سوال براش دانلود کردم ...یعنی همینطووور داره غر میزنه و به خودش میپیچه 😆😆😆😆

رو به موت

دور از جون ، ای بابا انرژی خوب داشته باش🌹🌹

ویپ میکشم

منم‌ میخواااام‌🥺🥺

بلا ب دور باشه ، طفلک‌ی، سرماخورده؟ دکتر بردیش؟‌🥺

بردمش گفت یه ویروس خوب میشه سرم زد براش الان باز تب کرده ،زنگ زدم ببینم نوبت گیرم میاد امشب ببرمش متخصص اطفال منشی گفت نوبت پر هست 😢

پاشو پاشو  نه من حالم خوبه قهوه خوردم ورزش کردم شوهرم گف گرمه حالا دیرتر برین برا همون دراز شد ...

حسش نیست منتظرم‌همسرجان تشریف بیاره خونه 🫠🫠

دلم‌ میخواست این ماه باردار باشم ک بازم‌نشدم‌یکم‌حالم گرفته است 

وقتی گشنم باشه هیچ چیز خنده دار،زیبا و جذابی وجود نداره :(

😂😂 وااای اینایی ک گشنه باشن بداخلاق‌ میشن ، خب پاشو یه چیزی‌تهیه کن دیگه‌