2777
2789
شیعه ام اما جدا میخونم نمازمو چون اصلش اینه که جدا خونده بشه نه باهم 

من مسجد میرم باهم میخونم

فرقی نداره

زِ‌هَمه‌دَست‌کِشیدَم ڪِه‌تُ‌باشی‌هَمہ‌اَم باتُ‌بودَن‌زِهَمِه‌دَست‌ڪِشیدَن‌دارَد :))  ‹✨اربابمـ‌حسین‌جانـ ›  ️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونموقع وقت عصر بوده که شما عصر رو خوندید 

ینی چی وقت چی؟

چون سنت پیامبره جمع بین دو نماز، و ما هم شیعه هستیم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

یعنی وقت اذان عصر نشده  وشما اشتباه متوجه شدی نماز عصر و عشاء وقت جدا گانه ای داره

وا مگه من سنی ام؟؟؟

شما هرجور دوست داری بخون ما شیعه ایم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

شیعه وسنی نداره نماز گفته شده 5 وقت پس باید 5 وقت خوند تو شبانه روز 

شما تو ۱۰ وقت بخون به بقیه هم کاری نداشته باش