2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 19 پست
بسیار بسیار بی مسیولیته توی مطب میری فقط گوشی دستشه چهارتا منشی بیشعور دورشن اونا نظر میدن خودش هیچی ...

منشي هاش اره يكم گيج مي زنن به نظرم بايد عوض كنن ، ولي من عمل كردم خيلي راضيم ، مشكل شما چي بوده ؟

جراح عمومی حروم خور ، با اون پرسنلش که تک تک فرار کردن از تعداد شاکیا روانی شدن یه سر برید نظ ...

وااا جطوري من و خواهرم عمل كرديم خوب شده پس ، اينجوري بود كه تا الان مطبش بسته مي شد ، من خواهرم بيست روزه عمل كرده خودمم ٩ ماهه ، من بيني دوستمو ديده بودم كه رفتم عمل كردم ، اميدوارم مشكل شما حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اصلا بدتر از آریانا نمیتونی پیدا کنی افتضاح دکتر علی اکبر پیروی حیف اسم انسان ناراضی ها وحشتناک ...

چرا نميره اينقدر كاراي خوب دارن خيلي شلوغه سرشون كه، همه دكترا ناراضي دارن خودم دكتر قبليم با اينكه خيلي عمل خوب داشت ولي مال منو خراب كرد ، ولي پيش دكتر حسيني ترميم كردم خيلي خوب شد يكم شانسي هم هست انگار ، وگرنه دكتر قبليم كاراي خوب ازش ديده بودم ،

خدا دستاشو فلج کنه قطع بشه دستاش بچه های مردمو بدبخت کرده

بيني شما چرا بد شده ؟ الان منو خواهرم و دوستم هر روز دعاش مي كنيم شما نفرين مي كنين😒😂 ، من اصلا با پيجش كاري ندارم نمونه زنده ديدم رفتم عمل كردم ، كسايي بودن ناراضي بودن ولي مشكلشون حاد نبود ، يه نفر هم بود دو بار ترميم كرده بود پيش دكتر حسيني با اولش ناراضي بود دوباره عمل كرد براش كه راضي شده بود ، من دكتر خودم زير بار ترميم من نرفت ، مجبور شدم هزينه كنم دوباره،