2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوس پسر داشتی با یکی دیگه ازدواج کردی؟

عزیزم رابطه با دوست پسرم رو کات کردم و ادامه ندادم ولی دوران نقاهتش رو طی نکردم و سوگشو طی نکردم یماه بعد بواسطه معرفی با پسری اشنا شدم ولی کامل نشناختمش و عجله ای هر دو ازدواج کردیم و بعدش به مشکلات اساسی با هم برخورد کردیم از نظر فرهنگ عقیده باور استقلال کلا همه چی، انگار دوتا ادم با دو دنیای متفاوت بودیم بعد کلی کشمکش الان داریم جدا میشیم، الان دیگه به اون فرد سابق زندگیم هم هیچ حسی ندارم 

عزیزم رابطه با دوست پسرم رو کات کردم و ادامه ندادم ولی دوران نقاهتش رو طی نکردم و سوگشو طی نکردم یما ...

ماهم سر همه چیز اختلاف داریم کلا تیپ، سلیقه، سبک زندگی، اعتقادات هرچیزی ک ب ذهنت برسه ..

ولی خانوادم حمایتم نمیکنن که جدا بشم بمونم هم عمر و جوونیم هدر میره احساس میکنم گیر افتادم بعضی وقتا حس خفگی میگیرم

شما چجور به جدایی رسیدین

این اصلا راضی به جدا شدن نیست

ماهم سر همه چیز اختلاف داریم کلا تیپ، سلیقه، سبک زندگی، اعتقادات هرچیزی ک ب ذهنت برسه .. ولی خانواد ...

خانوادم حمایتم میکنن برای جدایی ولی شوهرم میگه تا اخر عمرت طلاقتو نمیدم چه مهریه ببخشی چه نبخشی،  بعد ازدواجم علاقه پیش اومد اما متاسفانه بدلیل دهن بینی و بچه ننه بودن شدیدش و دخالتای شدید مادرش زندگیم از هم پاشید، من شوهرمو دوست داشتم اما دیدم برای من هیچ کاری نمیکنه دیگه تصمیم گرفتم جدا بشم، طلاقم هم نده برام مهم نیست چون الان خیلی وقته جدا داریم زندگی میکنیم، با شرایط من کنار نمیاد و خانوادشم نمیزارن کنار بیاد 

خانوادم حمایتم میکنن برای جدایی ولی شوهرم میگه تا اخر عمرت طلاقتو نمیدم چه مهریه ببخشی چه نبخشی،&nbs ...

امیدوارم زودتر از این وضعیت خلاص بشی

کاش کسی هم پشت من بود میتونستم به خودم برگردم

برام دعا کنید

امیدوارم زودتر از این وضعیت خلاص بشی کاش کسی هم پشت من بود میتونستم به خودم برگردم برام دعا کنید

دیگه سپردم قاتون پیش ببره از دست من کاری بر نمیاد، ولی خب من شوهر و زندگیمو میخاستم اما شرایط ادامه زندگی رو بخاطر مادرش نتونستم ادامه بدم و اینکه خودشم نخاست با من بمونه و این منو ناامید کرد، واگذارشون کردم بخدا، طلاق برای کسی که دوست نداره ولی مجبوره چون امیدی به درست شدن زندگیش نداره خیلی سخته، اما مجبورم و باید این زمان هم طی بشه