مادرشوهرم یک ماهی میشه رفته شهرستان پیش دخترش و شوهرمنم خیلی وابستشه،یک ماهی هس ب شدت شوهرم بداخلاق شده و من هنوز حرف تو دهنمه قهر میکنه،فقط برا رابطه خوبه بقیه وقتا قهره،دیگه مهرش از دلم رفتهچیکار کنم،یازده ماهه ازدواج کردیم و هنوز عقدیم اما دیگه بسکه همیشه قهره دلسرد شدم ازش،همشم منو مقصر میدونه و میگه من خوبم تو بدی
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخدا به منم بگید چی کنم نمیتونم تایپک بزنم به دلایلی... حق طلاق دارم سه بچه دارم شوهرمو دوسندارم ...
تو هنوز طلاق نگرفته برای ازدواج بعدی فکر میکنی؟😐
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ببین مشکلش چیه؟ مگه چندسالشه که از دوری مامانش اینجوری بهم میریزه.؟ یکم بیشتر درباره زندگیت فکر کن ...
۳۲ سالشه اما به شدت وابسته خانوادشه،مثلا الانک از مامانش دوره سر من خالی میکنه ولی میگن تو بدی من دلیلم مامانم نیس،مثلا تو گروه خانوادگشیون پیام میذاره خواهرش جوابشو نمیده با من دعوا میکنه که تو باعث شدی من از خانوادم دور شم و با من قهر میکنه،همش بفکر اوناس
به نظرم برو مشاوره و تا اکی نشده عروسی نکن، اگر نیاز بود باید به طلاقم فکر کنی، ولی همچین تصمیمی رو یهویی نگیر، یکم سعی کن فاصلت و زیاد کنی بیشتر خونه مادرت بمون
به نظرم برو مشاوره و تا اکی نشده عروسی نکن، اگر نیاز بود باید به طلاقم فکر کنی، ولی همچین تصمیمی رو ...
مامانم اینا روستا زندگی میکنن اینم که همیشه قهره مثلا یک هفته قهر میکنه نمیاد ،چار روز قهر میکنه نمیاد،همهمیفهمن،از طرفی چون عاشقش بودم و زیاد خاستگار داشتم اما انتخابم ایشون بود مامانم دعوام میکنه وقتی که قهره،خیلی سرزنشم میکنه