2777
2789
عنوان

شوهرمو دیگه دوس ندارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 51 پست

توروخدا به منم بگید چی کنم نمیتونم تایپک بزنم به دلایلی... حق طلاق دارم سه بچه دارم شوهرمو دوسندارم کنارش خوشحال نیستم خیلی عذابم داده بنظرتون جدابشم یانه چیکارکنم چطور یکیو گیر بیارم باهاش ازدواج کنم

یعنی چی 11ماهه ازدواج کردی ولی هنوز عقدی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون از هرجا دلش پره میاد خونه ب یک بهانه ای قهر میکنه تا حال بدشو بندازه گردن من

خب شاید از جای دیگه ناراحته با تو اینجوری میکنه.بعضی مردها اینجورین.وقتی اعصابشون خرده حرصشون رو سر زنشون خالی میکنن.

دقیقا دل مرده شدم ،چقد حرف درستی گفتی،همین حالو دارم شدم ی ادم افسرده که همیشه ی گوشه اشک میریزه

ببرش مشاوره. شما قراره تا آخر عمر کنار هم زندگی کنین. نمیشه که مرد به این بزرگی از هرجا ناراحت بود بیاد پیش تو که آرومش کنی.

توروخدا به منم بگید چی کنم نمیتونم تایپک بزنم به دلایلی... حق طلاق دارم سه بچه دارم شوهرمو دوسندارم ...

تو هنوز طلاق نگرفته برای ازدواج بعدی فکر میکنی؟😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ببین مشکلش چیه؟ مگه چندسالشه که از دوری مامانش اینجوری بهم میریزه.؟ یکم بیشتر درباره زندگیت فکر کن ...

۳۲ سالشه اما به شدت وابسته خانوادشه،مثلا الانک از مامانش دوره سر من خالی میکنه ولی میگن تو بدی من دلیلم مامانم نیس،مثلا تو گروه خانوادگشیون پیام میذاره خواهرش جوابشو نمیده با من دعوا میکنه که تو باعث شدی من از خانوادم دور شم و با من قهر میکنه،همش بفکر اوناس

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

۳۲ سالشه اما به شدت وابسته خانوادشه،مثلا الانک از مامانش دوره سر من خالی میکنه ولی میگن تو بدی من دل ...

اوه اوه خواهرانه میگم بهت بیشتر تامل کن برای ادامه دادن رابطتون

از اون‌آدماست که زود پیرت میکنه. 

هنوز به بلوغ فکری و عقلی نرسیده نگاه به سنش نکن

به نظرم برو مشاوره و تا اکی نشده عروسی نکن، اگر نیاز بود باید به طلاقم فکر کنی، ولی همچین تصمیمی رو یهویی نگیر، یکم سعی کن فاصلت و زیاد کنی بیشتر خونه مادرت بمون

به نظرم برو مشاوره و تا اکی نشده عروسی نکن، اگر نیاز بود باید به طلاقم فکر کنی، ولی همچین تصمیمی رو ...

مامانم اینا روستا زندگی میکنن اینم که همیشه قهره مثلا یک هفته قهر می‌کنه نمیاد ،چار روز قهر میکنه نمیاد،همه‌میفهمن،از طرفی چون عاشقش بودم و زیاد خاستگار داشتم اما انتخابم ایشون بود مامانم دعوام میکنه وقتی که قهره،خیلی سرزنشم میکنه

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

۳۲ سالشه اما به شدت وابسته خانوادشه،مثلا الانک از مامانش دوره سر من خالی میکنه ولی میگن تو بدی من دل ...

وای خدا دیوونست رسماً که، ببخشید اینقدر واضح میگم ولی تو رو خدا خودت و نجات بده