2777
2789

فکر کنم میدونید من آرایشگرم با توجه به عنوانم من بعضی وقتا وقتی سرم خلوته کالاف یا کانتر بازی می‌کنم 😂🙌 یه بار در سالن پی اس فور رو از برادرم خریدم و توسالن بازی می‌کردم 😂🤣 فکر نکنید من پسرم ها دخترم و کلا من اینم شما چی تا حالا دید این رو یادم رفت بگم یه باند گرفتم آهنگش انقدر زیاد بود مشتری با رقص میومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار رفتم ارایشگاه برا اصلاح 

شمع ک رو پوستم میزاشت حس کردم ی چیزی رو صورتمه

دست زدم دیدم ی موی بلوند

گفتم این چیه گفت هیچی 

نگاه داخل اون دستگاهه کردم دیدم تمام مو  تووش بود

یعنی چنان عق میزدم خدا شاهده ک تمومی نداشت

هنوزم یادم میوفته مور مورم میشه حس مزخرف میگرم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
وای جرش ندادی؟ پوستت داغون نشد ؟ من وکس رو هرجایی نمیرم.. برو لیزر راحت شی

من دیگ اصلاا نرفتم برا وکس

چون من نیاز نداشتم ک این اصرار اصرار ک پرزه صورتت بزار برات بزارم خوب میشه اولین بارم بود

رفتم شستم همچنانم عق میزدم گریه میکردم

خانمه کلی عذرخواهی کرد اون دختره ام دعوا کرد ک چه وضعشه

منم لباسمو پوشیدم اومدم 

چیزی نگفتم بهشون

کاش شکایت میکردی

نمیدونستم

ک اولین بارم بود ولی اخرین بارمم شد بمیرمم نمیزارم کسی اینکارو کنه باهام دور وکسو خط کشیدم