دخترا رو تحریک ب بی بند و باری نکن جناب ،خونه مجردی برا دختر کجاش خوبه ،کجاش امنیت داره ،کجاش خوشی د ...
الان فکر میکنم شما درست میگید ، دختر که خودش شاغل باشه ، درآمدشم بالا باشه ، خونه و ماشین داشته باشه ، اصلا چرا باید بره خونه خودش ، وا تو خونه پدر و مادرش بمونه دیگه ، حالا خونش کوچیک هم شد عیب نداره ، اگر ازدواجم نکرده بمونه حالا تا 30 سالگی 40 سالگی خونه باباش بمونه نره خونه خودش ، اصلا چه معنی داره دختر مجرد استقلال داشته باشه
الان فکر میکنم شما درست میگید ، دختر که خودش شاغل باشه ، درآمدشم بالا باشه ، خونه و ماشین داشته باشه ...
ببینید خیلی معذرت میخام ولی باید رک بگم چرا سر خودتونو ب اون راه زدید ،الان اون پسرایی که خونه مجردی دارن جز مشروب و دخانیات و دختر بازی و هرزه گری دیگه چ کاری اولویتشونه که ی دختر تنها توی ی خونه اونو انجام نده ،بخدا قسم که خود تو برا ازدواجت هیچ وقت سراغ ی دختر آزاد و خونه جدا و با پسرای مختلف در ارتباطو نمیپسندی ،اگه الان میخای بیای بگی دیدت خرابه ،باید بگم راه خرابببب، آدمو خراب میکنه ،تنهایی ی دختر ،خرابش میکنه ،گرگای توی جامعه خرابش میکنه ،خونواده درست برای چ پسرش چ دخترش ی حریمه ،ی حصاره ،ی اصالته ،ی خط قرمزه که رفتارش و گفتارش و کردارش ب قاعده و قانون باشه ،پس الکی نیاید جو بدید
مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀 کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤