2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا ک زیاد هست ولی طلسم دریم خونه ولی باطل هم کنیم باز میر مینویسه اون ادم عوضی  کلا ...

عزیزم اگه واقعا پیش کاربلد انجام میدادید باطل میشد ،ما خودمون دیدم دیگه ،این مشکلاتو داشتیم رفتم پیش ی سیدی دعای حصار داد الان خیالم راحنته

عزیزم اگه واقعا پیش کاربلد انجام میدادید باطل میشد ،ما خودمون دیدم دیگه ،این مشکلاتو داشتیم رفتم پیش ...

میشه بیایین خصوصی

سلاح خطرناکی به اسم زبان قلبی را نشانه گرفت و یک روح را به دار آویخت...💔
دخترها دوست داشتید ، اینجور دعوا کنید برید خونه مجردی بگیرید ، آزادی داداش اسی آرزوی خیلی از دختراست

دخترا رو تحریک ب بی بند و باری نکن جناب ،خونه مجردی برا دختر کجاش خوبه ،کجاش امنیت داره ،کجاش خوشی داری الا اینکه دنبل بی بند و باری بره 

دخترا رو تحریک ب بی بند و باری نکن جناب ،خونه مجردی برا دختر کجاش خوبه ،کجاش امنیت داره ،کجاش خوشی د ...

الان فکر میکنم شما درست میگید ، دختر که خودش شاغل باشه ، درآمدشم بالا باشه ، خونه و ماشین داشته باشه ، اصلا چرا باید بره خونه خودش ، وا تو خونه پدر و مادرش بمونه دیگه ، حالا خونش کوچیک هم شد عیب نداره ، اگر ازدواجم نکرده بمونه حالا تا 30  سالگی 40 سالگی خونه باباش بمونه نره خونه خودش ، اصلا چه معنی داره دختر مجرد استقلال داشته باشه

عزیزم اگه واقعا پیش کاربلد انجام میدادید باطل میشد ،ما خودمون دیدم دیگه ،این مشکلاتو داشتیم رفتم پیش ...

متاسفانه ۹۹ درصد الکین و وصع و بدتر میکنن ۱ درصدم نیس پیدا نمیشه

الان فکر میکنم شما درست میگید ، دختر که خودش شاغل باشه ، درآمدشم بالا باشه ، خونه و ماشین داشته باشه ...

ببینید خیلی معذرت میخام ولی باید رک بگم چرا سر خودتونو ب اون راه زدید ،الان اون پسرایی که خونه مجردی دارن جز مشروب و دخانیات و دختر بازی و هرزه گری  دیگه چ کاری اولویتشونه که ی دختر تنها توی ی خونه اونو انجام نده ،بخدا قسم که خود تو برا ازدواجت هیچ وقت سراغ ی دختر آزاد و خونه جدا و با پسرای مختلف در ارتباطو نمیپسندی ،اگه الان میخای بیای بگی دیدت خرابه ،باید بگم راه خرابببب، آدمو خراب میکنه ،تنهایی ی دختر ،خرابش میکنه ،گرگای توی جامعه خرابش میکنه ،خونواده درست برای چ پسرش چ دخترش ی حریمه ،ی حصاره ،ی اصالته ،ی خط قرمزه که رفتارش و گفتارش و کردارش ب قاعده و قانون باشه ،پس الکی نیاید جو بدید

تتو جلو نامزدش دعوا کردن شب تولدش  🥲

کجاش تتو زده؟

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤