2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مشت چرت و پرت اومدن تحویلت میدن به نام علم

میگم که اگه می‌رفتیم هنر یاد می‌گرفتیم 

الان به گوه خوردن نمیوفتادیم 

واسه پسرا مکانیکی درآمدش بالاس مخصوصا ماشین یعنی خاککک

منی که خيالم راحته تموم کردم😂

بابا چون یه عده بی سواد تو زمان کرونا رفتن دانشگاه الان سخت کردن که کسایی که میرن سطح علمی بالای داشته باشن .مدیر مدرسه می‌گفت در حدی دیپلم گرفتن رو براتون سخت کردن انگار می‌خواید لیسانس بدید

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
کجا دان کنم میفرستی برام

بزن تو اینترنت سوالات دبیرخانه دینی 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
میگم که اگه می‌رفتیم هنر یاد می‌گرفتیم  الان به گوه خوردن نمیوفتادیم  واسه پسرا مکانیکی ...

تازه درس خوندن که درآمدی نداره

منم موندم و یه خانواده ی تعصبی در حسرت یه زندگی که خودشون نکردن میخان من اونجوری زندگی کنم

برای همه ی درساروداره؟من از زیست میترسم

نمی‌دونم تجربی نیستم بزن اینترنت ببین هست یانه