2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8614 بازدید | 271 پست
من فقد میخام برگرده همین والا من خدارو خیلی دوس دارم

ببین اگر میخای برگرده ولی گرفتار نشی 

از همین راه جلو برو ولی رحمانی قرآنی 

یه چیزی که اگر به مشکل خوردی خدایی نکرده. بتونی یه جوری حلش کنی 

مطمعن باش اگر کسی انجامش بده که علمش ور داشته باشه هیچ خطری نداره  به شرطی که علوم وقدرتش رو د ...

اره دقیقاا ولی کسی که علمشو داشته باشه پیدا نمیکنم همه دنبال پولن

اره وودو خطرداره خودمم بنظرم از یه طلسم سبکتر بشه استفاده کرد خوبه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم ذکر ک قرانی میشه طلسمم ک دو نوع رحمانی و شیطانی میش این دیگ ب تشخیص خود طرفه ک کارشو ب استادی ...

نه عزیزم قضیه اینه که برای بازگشت دوست پسر چون حرام و غیر شرعی هست ذکر اثر نداره.طلسم رحمانی بازگشت معشوق هم نداریم چون موکلین مومن نمیپذیرن.میمونه طلسم شیطانی که دیگه واضحه و نیازی به توضیح نداره

استاد کار بلد و نابلد نداره.جادوگر کثیف ترین و خبیث ترین ادم روی زمین هست که چقدر مورد لعن خدا و ملائکه ست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
فقط باید صدقه بزاری کنار ب نیت کارت ک پیش برع

اینو که میذارم

اما چه طلسمی بگیرم برگرده نره دوسم داشته باشه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
تو مارایی شما؟/ منم چندسال بودم گذاشتم کنار

تو ماورا که نمیشه بود.ماورا از ما جداست.اما ربطی دارم به این مسائل که نمیخوام در موردش بگم

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اسی دعانویسه چقدر ازت میخواد بگیره

نگفت چیزی بنده خدا

عشقت کجاست؟ولت کرده؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اینو که میذارم اما چه طلسمی بگیرم برگرده نره دوسم داشته باشه

طلسم خون و جن بگیر

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من فقد میخام برگرده همین والا من خدارو خیلی دوس دارم

خواهرم عزیزم به خودت زمان بده...فعلا تازه ست.صبور باش و به همون خدا که دوسش داری اعتماد کن

طلسم خون و جن بگیر

یا خداااا

اره دقیقاا ولی کسی که علمشو داشته باشه پیدا نمیکنم همه دنبال پولن اره وودو خطرداره خودمم بنظرم از ی ...

من یکی گرفتم برای بازگشت اسمش نعل بود 

و او آقا که بهش پیام دادم گفت من فقط هزینه کار میگیرم راضی بودی دستمزد بهم بده و این حرفا 

بعد دوستم بهش گفته بود برای رزق و روزی میخام به اون هم همین رو گفته کلا گفته پول نمیگیرم هرکس راضی بود بهم شیرینی میده

حالا واقعا نمی‌دونم چطور میشه 

ببین اگر میخای برگرده ولی گرفتار نشی  از همین راه جلو برو ولی رحمانی قرآنی  یه چیزی که ا ...

من نمیدونم یه خوبشو که کلاه..بردار نباشه از کجا پیدا کنم

من خیلی تلاش کردم الان میخام اون برگرده

نه عزیزم قضیه اینه که برای بازگشت دوست پسر چون حرام و غیر شرعی هست ذکر اثر نداره.طلسم رحمانی بازگشت ...

ببخشید یه سوال برای برگشت کسی دوس دختر دوس پسر نبودن رابطشون رسمی بوده برای ازدواج اما بنا دلایلی به خاستگاری نرسید 

میشه ذکر اینا گفت؟یا برای اونم اثر نداره؟

اره دقیقاا ولی کسی که علمشو داشته باشه پیدا نمیکنم همه دنبال پولن اره وودو خطرداره خودمم بنظرم از ی ...

حرفای منو باور نمیکنی ؟؟ اون همه راجع به چگونگی طلسمات برات توضیح دادم...چرا انقدر کله شقی دختر😄