2777
2789
عنوان

بچه سه ساله و درست حرف تزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست
واقعا؟ چقدر طولانی....  من مقایسه نمیکنم ولی خسته شدم از زخم زبون و تیکه انداختن هاشون.... دلم ...

اره باور کن

درکت میکنم عزیزم ولی سعی کن بجای حرص خوردن لذت ببری از این مدلی حرف زدن بچت

چون قرار نیست تا اخر عمر بچه بمونه و بالاخره یه روزی همه چیزو درست تلفظ میکنه ودلت تنگ میشه برای این روزاش

عزیزم طبیعیه

من پسرم یک ماه دیگه میشه سه سالش خیلی از این حرفایی ک بچه شما میزنه رو نمیزنه فقط میگه نه، ها، ماما، بابا، دادا، عز ینی عزیز، عمع ینی عمو، آبدی ینی آبجی، آبیدا ینی آبمیوه، آبا ینی آب

اه اه و به به هم میگه همین طبیعیه به نظرم

کاربر قدیمیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا گفتار درمانی چیز بدی نیست دختر دخترخاله ام تمام ر هارو میگفت د با اینکه دختر خالم خودش کادر در ...

چیزی میفهمه توی این سن ببرم گفتار درمانی؟  

وقتی حرف منو تکرار میکنه ولی همینجوری. اونا با من چه فرقی میکنن؟ 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

من بودم خوشم میومد بامزه حرف میزنه

نوه عمم میگفت مدی مموم

مرسی ممنون سه یا چهار سالش بوذ

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

کاملا عادیه عزیزم

گیر نده به کوچولوت

من از وقتی که خودم بچه‌دار شدم تازه فهمیدم اطرافیان چه پرت و پلاهایی می‌گن راجع به استعدادهای بچه‌هاشون.

یه بنده خدایی می‌گفت بچه من توی یک سالگی کتاب می‌خوند،اون یکی می‌گفت بچه من از هفت ماهگی خودش می‌رفت توالت…

الان که خودم بچه بزرگ کردم می‌بینم اصلا یه سریاش با توانایی‌های آدمیزاد جور نیست.

ذره‌ای حساسیت نشون نده عزیزم،نذار کوچولوت هم حساس بشه.

گلم من دختر دومم تا ۳ سالگی لال بود ،کامل  همه میگفتن لاله ولی یهو ۴ سالگی مثل بلبل صحبت کرد ...

وای خداروشکر. 

من عین خیالمم نباشه بقیه دیوونم میکنن با حرفاشون. 

حرفای بچه منو هیچکس نمیفهمه جز خودم. 

مگه اینکه کسی زیاد باهاش بمونه که بفهمه چی میگه

چیزی میفهمه توی این سن ببرم گفتار درمانی؟   وقتی حرف منو تکرار میکنه ولی همینجوری. اونا با من ...

عزیز شما با شیوه های گفتار درمانی آشنا نیستید که

این شکلی نیست که گفتار درمان گر بشینه جلو بچتون بگه حالا بگو ماشین، بعدم بچتون درست بگه...

نه اینجوری نیست

یه پیج برات میفرستم، اگه اینستا داری ببین، اطلاعاتتو زیاد میکنه، همش در رابطه با تاخیر کلامی و گفتار درمانیه

اسم پیجش اینه

siavash_ataee

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
عزیزم طبیعیه من پسرم یک ماه دیگه میشه سه سالش خیلی از این حرفایی ک بچه شما میزنه رو نمیزنه فقط میگه ...

عزیزم به نظر من که بچه ها هرکدوم یه مدلی هستن. اصلا نباید مقایسه کرد. 

منم مقایسه گر نیستم اصلا. هرجوری باشه دوسش دارم. 

ولی حرفا و مسخره کردنای بقیه ادمو اذیت میکنه. 

مخصوصا اینکه همسرمم تندتند حرف زدنی زبونش میگیره. انگار مشکل دیر حرف زدن بچه منو ربط میدن به همسرم و ارث همسرم. خیلی خیلی ناراحت میشم و قلبم میشکنه. اونم خواهر و برادرای خودم....   

کاملا عادیه عزیزم گیر نده به کوچولوت من از وقتی که خودم بچه‌دار شدم تازه فهمیدم اطرافیان چه پرت و ...

اره واقعا. 

همین خواهر خودم پسرش 5 سالشه هنوز کنترل مدفوع و ادرارشو درست نداره هاااا. ولی خواهرم همش میگه پسر من نابغه است و ال و بله..... ما که ندیدیم والا. فقط شنیدیم ازش. 

ولی تا دلت بخواد بچه منو تحقیر میکنه توی جمع به خاطر حرف زدنش...... 

عزیزم به نظر من که بچه ها هرکدوم یه مدلی هستن. اصلا نباید مقایسه کرد.  منم مقایسه گر نیستم اصل ...

نه عزیزدلم 

ببین هر بچه ای یه جوریه دیگه اگرم کسی حرفی زد و اینا بگو سنی نداره ک یاد میگیره هنوز دیر نشده اهمیت نده بخدا دوروز دیگه مث بلبل حرف میزنه واست

کاربر قدیمیم