2777
2789
عنوان

خاطره بازی😁❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 76 پست
تولدت مبارک🤍🎉🎊🎁

مرسی عزیزدلم 😘

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

یادمه همسرم و خانوادش که برای اولین بار اومدن خونمون برای خاستگاری و هممون نشسته بودیم تلوزیونم روشن ...

وای ازهمون اول کار...😂🥲

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاطرات که زیاااااده حوصله تایپ ندارم   اومدم بخونم شاد شم😁

عه عه یکی بزارلااقل🥲

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

من نمدونستم دقیق پریودی چی هست ولی تو مدرسه یه توضیح مختصری داده بودن بعد کلاس پنجم اولین بار شدم عادی اومدم گفتم مامان من فک کنم پریود شدم 🤐 مامانم شکه شد گفت یعنی چی مطمئنی ؟ 😪😂😂ولی یادمه فقط خالم تبریک گفت مامانم نگران بود قدم کوتاه بمونه مامانبزگم هم همین طور بردنم دکتر رشد و هورمون گفت میخوای سوزن بزنم ولی رشدش نرماله خلاصه مامانم گفت بیخیال اگه نرماله و برگشتیم اون موقع قدم زیر ۱۶۰ بود الان بالای ۱۷۰ 🤪حدود ۱۷۳

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

تو بازار از پله ها داشتم میومدم پایین با کلی فیس مثلا خیلی بل کلاسم یهو لیز خوردم چپ شدم رو پله ها همه دم در نگاهم میکردن منم مثلا چیزی نشده راهمو ادامه دادم هر چی آقاهه گفت حالتون خوبه هم جواب ندادم😕😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

منو یاد یکی ازخاستگارام افتادم 

برا اولین بار بود برام خاستگار غریبه میمود خلاصه بهم گفتن ک اماده بشم وپسره رو ازنزدیک ببینم اونم اومد تنهایی رفتیم اتاق حرفامونو بزنیم بنده خدا یک ساعت داشت از دار وندار واخلاقش میگفت اما من😅😅😅

من عادت دارم استرس بگیرم خوابم میگیره ومیخابم منم قشنگ اکن لحظه داشت خابم میبرد ک پسره گف خانم چن سالتونه خانوم میتونم بدونم چن سالتونه یهو ازجام پریدم 😅😅😅

گفتم شرمنده ۲۲😅😅😅

عمم اینا با دختراش اومده بودن خونمون  دختراش چون با ما همسنن میخواستن بیان اتاق منو و خواهرم&n ...

😂

من نمدونستم دقیق پریودی چی هست ولی تو مدرسه یه توضیح مختصری داده بودن بعد کلاس پنجم اولین بار شدم عا ...

😂🥲

و روزی فهمیدم کسی که اینهمه مدت دوسش داشتم اومد خواستگاریم:)

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

اع تولدت مبارکککک    

قربونت  

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

اولین باری که خاستگار اومد اونم سعی داشت خنده الکیش رو کنترل کنه و دوتامون سرخ شده بودیم از خنده اونم الکییییی بعد آقا اومد بلند شه با۱۸۰ سانت قد شبیه شفق قطبی گوریل نما بود بعد خشتکش حین بلند شدن۳ متر جر خورد و وقتی صداش اومد دوتایی از خنده به یه ور پرت شدیم من نوردم به مبل و خوردم زمین اون خورد به میز و رفت تو چاییا و خلاصه اینقدر خندیدیم که خانواده ها گفتن اینا به هم نمیخورن به هر حال یکیشون باید عاقل باشه که هیچ‌کدوم نیستن🤣🤣و جالب اینجاست هر دو خانواده با این حرف موافق بودن😆😆

موفرفریم🥺❤️‍🩹قد بلندم😂❤️‍🩹چشم و ابرو مشکی🥲❤️‍🩹چشای منم سگ داشت ولی به مرور رفت توی اعصابم😔😂تازههههه گناه منم خوشگلیم بود خدا گناهام رو بخشید این شکلی شدم😔😂❤️ خیلیا میپرسه من ازدواج‌کردم؟دوستان من قبلا تا پای سفره عقد رفتم حتی عاقد هم اومد ولی خب دیگه عروس داماد اومدن مجبور شدم بلند شم🥴😂عاشق ژانر طنز و ماجراجویی😂🏃همیشه در همه جا دلقک بودم و هسدمممم😂😎روابط اجتماعیم بالاست و با همه دوستم😁❤️البته همیشه دوست های صمیمی و اکیپم برام با بقیه فرق داشتن و دارن🥲😂❤️‍🩹این کاربری که مال مادربزرگ دختر خالم بوده رو هم تاسیس کردم ولی تنهایی استفاده نمیکنم و به همه ی دوستام که کاربریشون ترکیده هم دادم استفاده کنن😂😑❤️‍🩹پس اگه تاپیک ها متفاوت بود تعجب نکنین☺️😆به اسم کاربریم گیر ندیننننن😑😚و اینکه کاربر جدید نیستم ۲ سال کاربر خاموش بودم یه سال کاربری زمرد” رو داشتم و ترکید و یه سال و نیم هم کاربری “شاد غمگین مهربون خفن”رو داشتم  و تقریبا از سال۹۸ توی نی نی سایت عضو بودم.#نی_نی_یار_تعلیق_نکنننن دیگه شماره نداریممممم😩🤐🤣دوستان من دوست ندارم کسی رو برونجونم و اگه اینجوری شد بهم بگین.انتقاد پذیر هم هستم به شرط اینکه مودبانه باشه و تویی که نظرت با من مخالفت میتونی ریپ بزنی ولی هم مودب باش و سعی نکن نظرتو بهم تحمیل کنی❤️و خیلی خوشحال میشم که توی تاپیک هایی که دارین منم تک کنین😁❤️و اینکه با هم دوست بشیم هم خوبهههههه😆❤️‍🩹دیگه حرفی ندارم و خوشحالم که در کنار شما مهربونا هسدممم🥲😂❤️‍🩹از دخترای با انرژی و دلقک های نی نی سایتم خیلی خوشم میاد چه خوب میشه دوست شیم😂❤️‍🩹