2777
2789
عنوان

مردی که برای بار سوم زن میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 33 پست
داماد؟ 

خب میگید عروس انتظار نداشته 

پس کی انتظار داشته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری اخلاقای مزخرف داره البته بچه هم داره که خیلی شر درست میکنه

😐🥺

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
عروس اول چیزی نگفته که مراسم میخوام.  الان بعد ۳ سال گفته برام مراسم نگرفتین

بعد صد سال هم بخواد باید از همسرش بخواد نه بقیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا به کجا میرسن خانما که به یه مرده دست خورده اونم چندبار بازم تن میدن اونوقت یه زن ازدواج کنه یه ...

البته الان به مامان آقاهه گفته من کلی خواستگار داشتم🥴 

آها😁 ببخشید بد متوجه شدم اگه اون همه خواستگار داشت چرا زن این ۲ بار طلاق داده با یه بچه شده؟&nb ...

به نظرم جفتشون مشکل ذهنی دارن چون دختری که خوب باشه این حماقت و انجام نمیده و پسری هم که اهل زندگی باشه نمیاد با یه دختری ازدواج کنه که حالا معلوم نیست چرا قبول کرده با یه مرد دوبار ازدواج کرده اونم با بچه برای سومین بار ازدواج کنه

2790
2778
2791
2779
2792