2777
2789
عنوان

سوسک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
می ره دست عیال بچه هاش رو هم می گیره میاره! 

خب خوب پذیرایی نکنه

طرف زنو بچشو‌نیاره

وقتی تحویلش بگیری میره با خانوادش میاد خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

می ره دست عیال بچه هاش رو هم می گیره میاره! 

آقاااااااااااا 😂😂😂😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
خب خوب پذیرایی نکنه طرف زنو بچشو‌نیاره وقتی تحویلش بگیری میره با خانوادش میاد خخ

الان روبروی اتاق خواب نشستم که یوقت نیاد تو پذیرایی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
دیشب یه سوسک امده بود داخل خونه ، خواهرم گفت با دمپای بزنش ، گفتم له میشه همه جا به گوه کشبده میشه ، ...

😂😂😂😂

بمیرم برات 

خدا نکنه از هر چی می‌ترسی جلوت سبز میشه

الان روبروی اتاق خواب نشستم که یوقت نیاد تو پذیرایی

ولی جدی بخاب

طعمه سوسک‌بگیر  بی نظیره

نه بو‌داره نه سمیه

ی چیز شش ضلعیه مشکیه

میذاری جاهای مختلف خونه کلا سوسکا از بین میرن ینی فرار میکنن انگار

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ولی جدی بخاب طعمه سوسک‌بگیر  بی نظیره نه بو‌داره نه سمیه ی چیز شش ضلعیه مشکیه میذاری جاهای ...

باید برم بگیرم

😂😂تبریک😀

قربانتتت

باید برم بگیرم

ب شدت توصیه میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز