2777
2789
عنوان

کالری شماری

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 24 پست

عزیزم روی هر بسته بندی ارزش غذایی و مقدار انرژی ( کالری)هر ۱۰۰ گرم رو  روش نوشته. و اندازه کل مواد داخل بسته. مثلا یه بسته چیپس ۲۰۰ گرمی اگه نوشته ۵۴۰ کالری. تو مثلا ۴۰ گرم از بسته رو میخوای بخوری . با یه تقسیم و ضرب ساده به راحتی میتونی کالری هر چیزی رو حساب کنی در مقیاسی که میخوای بخوری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این رژیم ها و برنامه های غذایی باعث عضله سوزی میشه و درصد کمی چربی میسوزه، بدنتون شل تر میشه و چربی ...

هم باید ورزش کرد هم کالری شمرد. نمیشه بری ورزش بیای یه دیس ته دیگ ماکارونی بزنی زمین که گلم

آخه فقط با پیاده روی آدم لاغر نمیشه 

پیاده روی خیلی موثره، بدن وقتی در شرایط ورزش سنگین یا رژیم قرار میگیره به هیچ عنوان از چربی استفاده نمیکنه چون ممکنه شرایط ادامه پیدا کنه و چربی انرژی بیشتری داره و سوخت ذخیره س، اما طی پیاده روی بدن میدونه این فعالیت سبکه و ترجیح میده از سوخت ذخیره یعنی چربی استفاده کنه و اگر در کنارش رژیم سالم (رعایت هرم غذایی) داشته باشید چربی ها رو بیشتر استفاده میکنه و ذخایر انرژی کبد رو تامین میکنه.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
پیاده روی خیلی موثره، بدن وقتی در شرایط ورزش سنگین یا رژیم قرار میگیره به هیچ عنوان از چربی استفاده ...

مثلا منظورتون اینه میشه هم پیاده روی کرد هم غذای نرماله روزانه رو خورد؟مثلا من ناهار 8 تا قاشق برنج میخورم شبام بعضی وقتا 5 تا ...

مثلا منظورتون اینه میشه هم پیاده روی کرد هم غذای نرماله روزانه رو خورد؟مثلا من ناهار 8 تا قاشق برنج ...

آره کربوهیدرات (برنج، ماکارونی، نون، سیب زمینی، کیک، شیرینی و..) رو خیلی کم کن، غذای متعادل ینی کره، روغن، کله پاچه، چربی نزدیک به صفر، سبزیجات در حد متعادل، میوه و آب زیاد، کمی قبل از سیری دیگه نخور، آجیل خام بجای میان وعده و رفع گرسنگی، شام برنج نباشه (و کربوهیدرات ) مرغ یا سوپ بخور یا کوکوی سبزیجات 

صبحونه سبوس گندم (یا سبوس غلات) رو با شیر و کنجد و عسل بخور کل روز سیری، چای سبزم عصر یکی دو فنجون همراه توت یا مویز

من مربیم اینا رو در قبال هزینه به شاگردام تو برنامه میدم اما دوست دارم در اختیار علاقه مندا قرار بدم

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

منم با کالری شماری 20 روز 8 کیلو کم کردم کالری هارو از تو اینترنت دانلود کردم اما رو وزنه هر ده روز باید بری و هر 2 یا 3 ساعت یک چیزی بخوری مجموعا من میشد روزی 1000 کالری. و هر 10 روز یک روز 2000 کالری بخور که بدنت عادت نکنه به کم خوردن و وزنت بیاد پایین

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید