2777
2789

پدرشوهر و مادرشوهر من سنگ دل ترین آدمایی هستن که تا حالا دیدم، شایدم چون خودشون دختر ندارن اینجورین، از بی رحمی هاشون یه مورد رو تعریف میکنم:

دوران عقد گاهی چند روز خونه شون میموندم که شهر خودمون نبود، یه روز رفته بودم دکتر و تا کارم تموم شه هوا تاریک شده بود، شوهرم یه جلسه کاری داشت، زنگ زدم به پدرشوهرم که بیاد دنبالم، ولی خیلی راحت گفت خونه ام و سختمه ماشین روشن کنم بیام و من کلی علاف شدم تا برسم خونه و بعدش ابراز ناراحتی کردم و نرفتم باهاشون شام بخورم بعد اونا طلب کار هم بودن و گفتن ما نازتو نمیکشیم و از خونه بیرونم کردن😣😣😣

اونا که خیلی بیشعورن

ولی شما چطور روت شد تو عقد به پدرشوهرت بگی بیاد دنبالت؟ خب ماشین میگرفتی اسنپی دربستی چیزی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاکسی، اسنپ، آژانس، واقعا خونه برگشتن راحت‌تر از رو انداختن نبود؟؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

البته یه دختر داشتن نداشتن ربط نداره اتفاقا اونها که دختر دارن گاهی بیشتز اذیت میکنن .....

اونها رفتار جالبی نداشتن

ولی خدایی من اگه زنگ میزدم میایم دنبالت میگفتم نه مزاحم نمیشم و با آزانس میرفتم

حتی بابای خودم بود 

تاکسی، اسنپ، آژانس، واقعا خونه برگشتن راحت‌تر از رو انداختن نبود؟؟؟؟

چون خیال میکردم عین پدر خودمه و اگه پدر خودم بود قطعا میومد دنبالم، که متاسفانه اشتباه فکر میکردم

انتظارات بیجا داری.بعدم قهر کردی؟واقعا انتظار داری مردم نازتو بکشن؟بابا مامانتن مگه دختر جان؟

وای دقیقا حالا چند روزم خونشون بوده

تازه یکی ام گفته تو چطور میتونی بی احترامی رو تحمل کنی

وای دقیقا حالا چند روزم خونشون بوده تازه یکی ام گفته تو چطور میتونی بی احترامی رو تحمل کنی

چون پدر من همیشه واسه عروسامون این کارو میکرد من خیال نمیکردم بقیه انقد بی احساس باشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز