2777
2789
عنوان

خانومهای متاهل لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 38 پست
قرص بخور یواشکی تا سنت بره بالا

چی بگم والا سری پیش با یه بار اقدام باردار شدم میترسم گندش دربیاد 

قراره برم پیش مشاور بلکه مشاور بتونه قانعش کنه،خودشم قند داره انسولین تزریق میکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از سن ۳۰ بچه رو آدم حوصله نداره حوصله بچه داری ک اصصصصصلا و سخته راه بردنش چون خواهرمو دارم میبینم دگ با اینک مریض نیس هیچ مشکلی نداره اعصاب و روانش عاااالیه واییییییییییی چون سن بالارفته زودم ازد کرده ها ولی دگ همسن توعه دقیقا ولی بچه دومشو ک ۶ سالشه مخصوصا پسر و خیلی شره بعضی وقتا گریه میکنه میگه حوصله بچه ندارم ب من میگ خوشبحالت ک بچه نداری چون با خواهرش ک الان ۱۲ سالشه یکسره میجنگن و دعوا و گریه از یک طرف از خواهرم میخواد همش باهاش بازی کنه و ببرتش بیرون و پارک و خرید و....  

به نظر من بچه رو بیار سرکارتم برو یه چندسال اول سخته برات بعدا راحت میشی ولی کارتو از دست نده!بچه رم چون شوهرت خیلی مصمم رو این موضوعه اگه نزاری ممکنه خیلی رو زندگیت تاثیر بد داشته باشه وعواقبش سنگین باشه مردارو که میشناسی کله شقن!

دقیقا همینه بهشم میگم توجیهش اینه که زن مسئول بچه داریه همیشه زنا هستن بچه رو میبرن مدرسه ، دکتر.... ...

بگو شرمندع اون مال وقتیع که زن خانه دار باشع تازع همونم باشع ب عنوان پدر بااااید کمک و همراهت باشع

بگو اگه بچع ای هم میخای باید تمام حقوق و وظایفتو انجام بدی من نمیخام بشینم خونع حرص بخورم و بچع بزرگ کنم

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

با اخلاقش و شرایط ها اصلا ب حرف کسی بگ بیار اشتباهه نیاری ها چون بچه اوردن برا وقتیه ک حداقل بتونی وقت کافی برا بزرگ کردن تربیت کردن و اینک جو خونه و خیلی چیزا ایناها یعنی سواد بچه اوردن و اینک بتونی نیاز های خود بچه و خرجی اگ شوهرت بده بتونی از نظر تغذیه ب خودت برسی ک ب چه بتو نی شیر بدی و خیلی چیزای دگ ک با دوصفحه نوشتن نمیشه توضیح داد ببین همونطور ک باازدواج اعصاب خوب نمیشه مش‌کلات روحی روانی خوب نمیشه با بچه اوردن مشکلات حل نمیشه با بچه اوردن اخلاق شوهر عوض نمیشه و اخلاقش خوب نمیشه باید بدونی بیشتر و سنگین تر هم میشه قرص و اینارو ول کن مضرن ای یودی خوبه با توجه ب شرایطت گفتم نمیگم حتما یا تحمیل نمیکنم و باید فقط پیش مشاور هم بری و واو ب واو زندگیتو از اول شروع نامزدی تا ب الان رو براش توضیح بدی اینجا خیلیا زیر ۱۲ سال و بی شوهر و بی تجربه ی چیزی شنیدن و فقط میگن تو نباید طبق نظرات اینجا حتی نظر خودم نظر خودمم میگم عمل کنی ها حتی اگ منی ک شوهر و بچه هم دارم و بهت چیزی میگم چون از دید خودم و با توجه ب اخلاق شوهر و جو خونه زندگیم دارم میگم پس نباید ب حرف کسی کنی تنها راهت مراجعه ب یک مشاور خوب و کاردان و خیلی مجرب بکن همین امیدوارم خواهر گلم زودتر تمامیه مشکلاتت و فکر درگیریهات برطرف و خوشحال و خوشبخت باشی از ته دل و خشبختیه دختر گلتم ببینی  😍😘

به نظر من بچه رو بیار سرکارتم برو یه چندسال اول سخته برات بعدا راحت میشی ولی کارتو از دست نده!بچه رم ...

با دو تا بچه که یکیش 7 سالشه و نیاز به مراقبت و رسیدگی به تکلیف داره و یه نوزاد چطوری برم سرکار؟

کارمم شرکت خصوصیه تا ساعت 4 که عملا تا برسم خونه میشه 4/5

شب بیداریا و اذیتای روز رو هم اضافه کنیم عملا بعد دوسال چیزی از من باقی نمیمونه مخصوصا که شوهرم هیچ مسئولیتی درقبال بچه قبول نمیکنه

بگو شرمندع اون مال وقتیع که زن خانه دار باشع تازع همونم باشع ب عنوان پدر بااااید کمک و همراهت باشع ...

این حرفا رو به یه آدم منطقی میشه گفت ولی این آدم هیچ منطقی سرش نمیشه بخاطر خواسته اش همه اصول رو زیرپا میذاره

بگو شرمندع اون مال وقتیع که زن خانه دار باشع تازع همونم باشع ب عنوان پدر بااااید کمک و همراهت باشع ...

یک خواهر منم دقیقا اینجوری بود مثل استارتر و تمامیه مسئولیت  بچه کلا و خانه و هممممه چی گردن خواهرم بود الانم هست شوهرش فقط عااادت کرد از اول بلانسبت استارتر داره از خواهرم سواری میگیره خودشم فقطططط میشینه جلو پیک نیک و نشه  و کارتون نگاه میکنه مردک ۵۵ ساله کودک حتی خونه زندگیشم مثل استارتره و با اینک بچه اولش پسره چندساله میگ دختر بیار

میترسم دکتر بدون اجازه آ یو دی نمیذاره که حالا جالبه من کیست دارم و یه فیبروم ریز هم جدیدا داخل رحم ...

عزیرزمین منم کیست زیاد دارم فیبروم زیاد دارم کوه مریضی زنم ولی فرت و فرت حامله میشم هرکاری میکنم نمیفته و با هزار بدبختی انداختم ولی میدونی تو ۵ سال سالی راحت ۶ یا ۷ بار سقط دارم اونم مگ میفتن از شوهر اولم یک بچه دارم قبلش چندبار انداخته بودم همه دکترا جوابم کردن گفتن رحمت ضعیف شده این یکی با استراحت مطلقم فایده نداره ولی خب باز تلاش کردم بیفته ولی نیفتاد بدنیا اوردم و از دومی هم باز با این‌ کیست و فیبروم و هزارتا درد دگ و اینک سه ساله یایسگی زود رسم گرفتم حامله شدم آخرین سقطم دوزه ک خونریزیم قط شده