ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
مواد لازم برای۶ نفر http://manashpazam.com مواد اصلی آرد 1.5 پیمانه شکر ۱ پیمانه آب گرم ۱ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری پودر کافی میکس ۱-۲ قاشق غذا خوری جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید یاآبغوره ۱ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱/۴ پیمانه وانیل ۱/-۱ قاشق چای خوری مواد رویه : آب ۱/۲ پیمانه نشاسته ۱/۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۱/۲ قاشق غذا خوری شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ۱- مواد خشک رو حسابی مخلوط کنید.(آرد،شکر، پودرکاکائو، کافی میکس،جوش شیرین،وانیل) ۲- تو یه ظرف دیگه،مایعات رو مخلوط کنید.(آب، روغن،آبغوره یا سرکه) ۳- بعد مایع مرحله دو رو به مواد خشک اضافه کنید.وخیلی کم،فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید. ۴- کف ظرفتون رو خوب چرب و آرد پاشی کنید،یا کاغذ روغنی بندازید. ۵- طبقه وسط،حدود ۱۶۰تا ۱۸۰درجه سانتی گراد. ۳۵ تا ۴۰ دقیقه. ۶- اگه مایل هستید مواد رویه رو آماده کنید.همه مواد رو مخلوط کنید وخوب هم بزنید تا گلوله ای نمونه. ۷- روی حرارت بگذارید و هم بزنید،چند دقیقه تا غلیظ بشه آماده ست،خنک که شد،و کیک هم که پخت و از قالب در اومد و از حرارت افتاد،مایع رویه رو روی کیک بریزید.
سایر نکات بافتش فووووووق العاده ست. اگه به کیک خیس علاقه دارید،تا کیک داغه، چند سوراخ روش بزنید و کمی شیر کاکائو روی کیک بریزید تا درونش فرو بره. اصلا از همزن استفاده نکنید. بجای رویه،میتونید از گاناش استفاده کنید،البته کالریش خیلی میره بالا. استفاده از رویه ،اختیاریه. توی دستور اصلی،سرکه سفید ذکر شده،من نداشتم آبغوره ریختم و هیچمشکلی نداشت.حذفش نکنید چون پفِ این کیک بخاطر واکنشجوش شیرین با سرکه ست.